Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μιλάει με τον Γκσπούρνινγκ η Κέρκυρα!

Η ενίσχυση στον «άσο» αποτελεί μια από τις μεταγραφικές προτεραιότητες της Κέρκυρας το φετινό καλοκαίρι . 

Η περίπτωση του ελεύθερου (μετά το πρόωρο τέλος της θητείας στον ΠΑΟΚ) Μίκαελ Γκσπούρνινγκ ενδιαφέρει τους Φαίακες, οι οποίοι φρόντισαν - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca-SL» - να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να στεριώσει στην Τούμπα, έπειτα από την επιστροφή του από το MLS και τους Σιάτλ Σάουντερς τον περασμένη Ιανουάριο, έχοντας μία όλη και όλη επίσημη συμμετοχή με τα γάντια του Δικεφάλου του Βορρά.
 

Η οψιόν ανανέωσης (για δύο χρόνια) στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ενεργοποιήθηκε και έτσι ο πανύψηλος πορτιέρε βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, εξετάζοντας την προοπτική να παραμείνει στη χώρα μας.
 

Στην Κέρκυρα ως γνωστόν ψάχνονται για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα και ο Γκσπούρνινγκ είναι μια περίπτωση που αρέσει στους Φαίακες.

Μάλιστα στην «κόμισσα» προχώρησαν στο «παρασύνθημα» και άνοιξαν κανάλι επικοινωνίας με τον Αυστριακό κίπερ, εξετάζοντας την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας στο πλαίσιο των «σφιγμένων» οικονομικών δυνατοτήτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: