Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Το μεταγραφικό deja vu του Βέλιμιρ Ράντμαν

Οι Μαρξιστές υποστηρίζουν πως «όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται καταλήγει σε φάρσα ή σε τραγωδία» κι αυτό ακριβώς είναι που επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του Βέλιμιρ Ράντμαν. Μεταγραφική… τραγωδία!
 

Ο Κροάτης τερματοφύλακας ξανάζησε στον Ατρόμητο το deja vu του περασμένου Φεβρουαρίου με τον Εθνικό Γαζώρου, ακυρώνοντας μεταγραφή για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες (!) λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος… «ο Βέλιμιρ Ράντμαν επικοινώνησε την Τρίτη (1/7) τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και τον ενημέρωσε ότι εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε αμέσως μετά την υπογραφή συμβολαίου με την ομάδα μας, αδυνατεί με μεγάλη του λύπη να φύγει από την πατρίδα του.
 

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος κατανόησε το αίτημα του 31χρονου τερματοφύλακα και ως εκ τούτου η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών παύει να ισχύει».

Το ίδιο έργο παίχτηκε και τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είχε δώσει τα χέρια με τον Εθνικό Γαζώρου, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες του προπονήσεις (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνων των ημερών) ωστόσο δεν έμελλε να φορέσει τα γάντια της ομάδας των Σερρών.
 

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για τις υπογραφές, ο Κροάτης τερματοφύλακας ενημέρωσε τους διοικούντες της ομάδας πως λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο και να παραμείνει και πρέπει να γυρίσει εσπευσμένα στην Κροατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: