Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ο Πουλινάκης, ο Καστίγιο - άκης και η πλήρης επιβεβαίωση του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ»

2/7
Η επιβεβαίωση ενός αποκλειστικού ρεπορτάζ, ενίοτε μοιάζει με την εκδίκηση! Είναι ένα πιάτο που… σερβίρεται κρύο!

Στο περιθώριο της κυριακάτικης (20/7) αναχώρησης της αποστολής του ΟΦΗ για την Ολλανδία, ο  Μάνθος Πουλινάκης, ανέφερε -  σε πηγαδάκι με τους εκπροσώπους του Τύπου - πως είχε έρθει προ ημερών σε προφορική συμφωνία με τον Νέρι Καστίγιο.
 

Τα προεδρικά λεγόμενα ήρθαν να επιβεβαιώσουν  πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 2 Ιουλίου, σχετικά με την κατ΄αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Μάνθος Πουλινάκης στους δημοσιογράφους, η μεταγραφή παρά την προφορική συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε, από την στιγμή που ο Τζενάρο Γκατούζο άναψε «κόκκινο» για τον ερχομό του Νέρι Καστίγιο στο Ηράκλειο.
 

10/7
Κι επειδή για όλα τα μυστήρια υπάρχει (αργά ή γρήγορα) το τάιμινγκ της λύσης, έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ «κούρεψε» κατά 20.000 ευρώ (από 120 σε 100.000 ευρώ) την αρχική προφορική προσφορά προς τον ποδοσφαιριστή,  στο κατ΄ιδίαν ραντεβού που είχαν στο ξενοδοχείο «Sofitel» (απέναντι από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος») το πρωί της 9ης Ιουλίου – όπως επίσης αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 10/7 - τινάζοντας στον «αέρα» την αρχική συμφωνία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: