Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Σεμπάστιαν Γκονζάλες, για «αντί – Κάλβο» - Ο 22χρονος Αργεντινός μέσος κι άλλοτε «δεκάρι» της «Μπιανκοσελέστε» (U-17) υποψήφιος για την Ξάνθη!








Ο Κάρλος Γουίλσον Κατσικότε ντα Ρότσα, ή πιο απλά Ρούντι, δεν αποτελεί το τελευταίο κομμάτι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζλ της Ξάνθης. 

Μετά τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό, η αναπάντεχη και εκτός προγράμματος επιθυμία του Κάρλος Κάλβο να μαζέψει τα μπογαλάκια του από τα Πηγάδια και να επαναπατριστεί (ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία της εγκυμονούσα συζύγου του) υποχρεώνει τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας να κάνουν το κουμάντο τους.
 

Μπορεί οι Σάκης Τσιώλης και Γιώργος Κασναφέρης να ανέφεραν με ένα στόμα και μια φωνή στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου πως «ο Κάρλος Κάλβο παραμένει ένας από τους 28 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ρόστερ» ωστόσο κατά βάθος, αμφότεροι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Ισπανός σήμερα είναι και αύριο δεν είναι στα Πηγάδια.
 

Προκειμένου λοιπόν στην Ξάνθη να μην τρέχουν (και δεν φτάνουν) στα χασομέρια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, φροντίζουν και παίρνουν τα μέτρα τους σχετικά με τον «αντί – Κάλβο», απλώνοντας τα δίχτυα της στην αγορά της Αργενινής.


Η στήλη «αλίευσε» πως ο 22χρονος Σεμπάστιαν Εμάνουελ Γκονζάλες πιάστηκε από το ξανθιώτικο «παραγάδι» στην χώρα του τάνγκο, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό οσονούπω να τον δούμε να σκάει μύτη στα μέρη μας.
 

Οι καλά μυημένοι στην αγορά της Αργεντινής κάνουν λόγο για έναν ποιοτικό και άκρως τεχνίτη ποδοσφαιριστή. ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερός χαφ, όσο και στον κεντρικό άξονα.
 

Γεννημένος στις 4 Μαρτίου 1992, ο βραχύσωμος (1.66μ. ύψος) Γκονζάλες, έφτιαξε το όνομά του αγωνιζόμενος για μια τετραετία (2008-12) στην Σαν Λορέντζο έχοντας συνολικά  49 συμμετοχές και 3 γκολ.
 

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στη Χιλή για λογαριασμό της Ουνιόν Λα Καλέρα, με τη φανέλα της οποίας έκανε 37 παιχνίδια – 2 γκολ.
 

Το 2013 έφυγε από τη Χιλή με προορισμό το Εκουαδόρ και την Ντεπορτίβο Κουέντσα (34 συμμ.- 1 γκολ). 

 

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως την εποχή που ήταν αμούστακο παιδί, αγωνίστηκε 6 φορές (1 γκολ) με την Εθνική Αργεντινής (U-17) τολμώντας μάλιστα να πάρει ο αθεόφοβος τη φανέλα με το νούμερο «10» (!) (όπως διακρίνεται στην σχετική φωτογραφία) όντας τότε ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του.


 

Πηγή: («ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ των σπορ 23/8)

Δεν υπάρχουν σχόλια: