Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ανοιξε λογαριασμό ο παλιός γνώριμος (Σκούρτης) του Ολυμπιακού

Περίεργα παιχνίδια που σκαρώνει η ζωή και το ποδόσφαιρο. 

Ο Βασίλης Σκούρτης, σκόρερ του πρώτου γκολ της Νίκης Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, σημείωσε το παρθενικό του (χάρμα οφθαλμών) τέρμα με τη φανέλα των «κυανόλευκων», κόντρα στην ομάδα (Ολυμπιακός) που... μπουσούλησε ποδοσφαιρικά. Το «Marca - SL» κάνει rewind κι έχει τις λεπτομέρειες...

Για όσους αγνοούν το βιογραφικό του 22χρονου επιθετικού, αξίζει να γνωρίζουν πως στο παρελθόν αποτέλεσε μέλος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.
 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκτήσει έναντι 15.000 ευρώ τα δικαιώματά του από τον Ατρόμητο Πειραιώς, χωρίς ωστόσο ο τότε πιτσιρικάς να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να πάρει προαγωγή για την πρώτη ομάδα. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που δεν μακροημέρευσε στου Ρέντη.
 

Σημειωτέον πως το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ του Σαββάτου (23/8) κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, ήταν το παρθενικό του όχι μόνο με τη Νίκη Βόλου αλλά στη μεγάλη κατηγορία όπως και σε συλλογικό επαγγελματικό επίπεδο στην Ελλάδα, δεδομένου πως στις 10 παλιότερες εμφανίσεις του με τον Πανιώνιο (3) και τον Θρασύβουλο (7) δεν είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο λογαριασμός, μόλις άνοιξε...!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: