Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μπορνταγκαράι ο Λεβαδειακός! - Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός (και άλλοτε παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ) ο «εκλεκτός» του Σάββα Παντελίδη












Ενας από τους Ελληνες τεχνικούς που τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στα made in Argentina ποδοσφαιρικά προϊόντα, είναι ο Σάββας Παντελίδης. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

 Κι ίσως μάλιστα εδώ που τα λέμε, μονάχα ο Γιάννης Καϋμενάκης του Αστέρα Τρίπολης να δύναται πραγματικά να «ψαρώσει» τον τεχνικό του Λεβαδειακού, με τις ώρες που έχει αφιερώσει στο πλαίσιο του homework ή αν προτιμάτε της μελέτης ποδοσφαιριστών από την χώρα του τάνγκο. 

Αντε και κάποιοι άλλοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
 

Βλέπετε, ο 49χρονος κόουτς των Βοιωτών από την στιγμή που φόρεσε το κοστούμι του προπονητή, έκανε αυτό που λέμε τη συνήθεια λατρεία!
 

Οι ώρες του ύπνου τα καλοκαίρια είναι περιορισμένες στις απολύτως απαραίτητες, αφού αρέσκεται να χτυπάει βάρδιες και σε ρόλο σκάουτερ να «κυνηγά» ο ίδιος το πράγμα, τσεκάροντας ενδελεχώς και μέσω dvd περιπτώσεις παικτών που του έχουν προταθεί.
 

Στα καλοκαιρινά μεταγραφικά βράδια η αγορά της Αργεντινής έχει την τιμητική της και τώρα που στη Λιβαδειά η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής μοιάζει επιτακτική ανάγκη (δεδομένου πως ένας Μάντζιος δεν φτάνει) ο κόουτς επικέντρωσε το μικροσκόπιό του στη χώρα της Λατινικής Αμερικής βρίσκοντας αυτό που έψαχνε.
 

Και το όνομα αυτού, Φαμπιάν Μπορνταγκαράι. Γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1987 (με ύψος 1.73μ.) έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Αργεντινής και αξιόλογο βιογραφικό. 

Αφού έκανε τα πρώτα του βήμα στην Ντιφένσα & Χουστίσια το καλοκαίρι του 2008 μεταπήδησε στην Σαν Λορέντζο, στην οποία παρέμεινε για τρία χρόνια (2008-11) έχοντας συνολικά 47 συμμετοχές – 7 γκολ.
 

Ακολούθησε η προαγωγή στην Ρίβερ Πλέιτ στην οποία όμως δεν έμελλε να μακροημερεύσει και να κάνει μεγάλη καριέρα, αγωνιζόμενος σε μόλις 8 παιχνίδια με τη φανέλα των «μιλιονάριος».

Το καλοκαίρι του΄11 μεταπήδησε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς (24 συμμ. – 4 γκολ) ενώ την επόμενη χρονιά (2012-13) επέστρεψε στην Σαν Λορέντζο. 


Την περασμένη σεζόν (2013-14) έπαιξε με την Ρέιντζερς στη Χιλή, γράφοντας στο κοντέρ 27 παιχνίδια και 4 γκολ.

Ο Μπορνταγκαράι έκανε «κλικ» στον Παντελίδη και από την στιγμή που έγινε αποδέκτης του ελληνικού ενδιαφέροντος, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Λεβαδειακό για την μεταξύ τους συνεργασία. 


Καλό θα΄ταν συνεπώς να αποθηκεύσουμε το όνομά του, διότι μάλλον θα το βρούμε μπροστά μας.  
   
(Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ των σπορ 21/8)

Δεν υπάρχουν σχόλια: