Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Καφές στην πλατεία για Ιμπαγάσα - Φούντα

Ο Αριελ Ιμπαγάσα «ψήφισε» Πανιώνιο για επόμενο σταθμό της καριέρας του (όπως έγραψε το «Marca – SL» στις 24 Ιουλίου) και την Τετάρτη (20/8) η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε και επισήμως τη συνεργασία της με τον Αργεντινό άσο καθώς και τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος επαναπατρίζεται για λογαριασμό των «κυανέρυθρων».

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την ολοκλήρωση μιας από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της. 


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την περίοδο 2014-15 και εντάσσεται στο δυναμικό του Ιστορικού» αναφέρει η ανακοίνωση για τον «Κάνιο».

Λίγο νωρίτερα προηγήθηκε η επισημοποίηση της μεταγραφής του Φούντα. ο οποίος διακρίνεται στην φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Χρήστο Δάρα (αριστερά) και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Ζαμάνη (δεξιά).
 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ταξιάρχη Φούντα. Ο 19χρονος (9 Απριλίου 1995) διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο».


Το «ευχαριστώ» του «Κάνιο» στη Βέροια   


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, Θεόδωρο Καρυπίδη, για την πρόταση που του έκανε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπόρεσε να την αποδεχθεί λόγω οικογενειακών καταστάσεων.
 

Αναλυτικά:
 

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Βέροια, τον πρόεδρό της κ. Θοδωρή Καρυπίδη και τους συνεργάτες του για την πρόταση που μου έκαναν δίνοντάς μου την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα τους. Επίσης, τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους, αλλά λόγω οικογενειακών καταστάσεων δεν γινόταν να αποδεχτώ την πρότασή τους.
 

Ελπίζω όλοι οι πρόεδροι να έχουν τις ίδιες βλέψεις για τις ομάδες τους και τους εύχομαι ολόθερμα να είναι πάντα καλά και να έχουν επιτυχίες. Θα είμαστε πάντα φίλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: