Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Τα μπράβο, τα χάι- φάιβ και η επιστροφή του Κάλβο στην Ξάνθη!

Εκτός από το χρόνο, ενίοτε και οι νίκες γιατρεύουν όλες τις πληγές! 

Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» οσονούπω θα επιβεβαιωθεί (εις διπλούν)  με την «απόψυξη» του Κάρλος Κάλβο στην Ξάνθη.
 

Ο Ισπανός μέσος έζησε με τον δικό του τρόπο τη νικηφόρα αναμέτρηση της ακριτικής ομάδας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (20/9) και ανανέωσε (;) το ραντεβού τους για την προπόνηση της Δευτέρας (22/9) στα Πηγάδια.

Ως γνωστόν ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην «κατάψυξη» από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, έπειτα από την επιθυμία που εξέφρασε να λύσει το συμβόλαιό του με την Ξάνθη και να επιστρέψει στην Ισπανία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα «λαμπάκια» του Χρήστου Πανόπουλου και να ανοίξουν πληγές στις επαγγελματικές σχέσεις των δύο πλευρών.
 

Ο χρόνος όμως λειτουργεί και στην προκειμένου περίπτωση ως ένα πρώτης τάξεως γιατρικό, που κλείνει τις πληγές με την... υποστήριξη της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα, που έφερε τα πρώτα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ακριτικής ομάδας.
 

Ο Κάλβο παρακολούθησε από την φυσούνα των αποδυτηρίων την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και διακρίνοντας κανείς το βλέμμα και γενικότερα τις κινήσεις του, έδειχνε σαν θηρίο στο κλουβί!
 

Αφού ξεπροβόδισε τους συμπαίκτες του από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο, εν συνεχεία άρχισε να μοιράζει χωρίς… τσιγγουνιές συνεχόμενα  «μπράβο» βλέποντας τις προσπάθειες τους, ενώ μετά το τέλος του αγώνα τα χάι – φάιβ έδιναν κι έπαιρναν!
 

Μετά απ΄όλα αυτά, μην απορήσει κανείς αν δει τον μέχρι πρότινος «εξοστρακισμένο»  Κάλβο να γυμνάζεται την Δευτέρα (22/9) μαζί με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στα Πηγάδια και ακόμη, ακόμη να συμπεριλαμβάνεται (περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους) στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (24/9) με τη Νίκη Βόλου.
 

Είπαμε ο χρόνος και οι νίκες γιατρεύουν όλες τις πληγές, ενώ συν τοις άλλοις και σύμφωνα με την πάγια επίσημη θέση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, «ο Κάλβο παραμένει στο ρόστερ της ομάδας και είναι ένας από τους 28 ποδοσφαιριστές του ρόστερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: