Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«Κίτρινη κάρτα» στον Κάλβο... έβγαλε ο Τσιώλης

Θέση στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τις τάσεις φυγής του Κάρλος Κάλβο, πήρε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (21/8). 

Ο τεχνικός της Ξάνθης έστειλε μηνύματα- μαθήματα επαγγελματικής συμπεριφοράς στον Ισπανό μέσο και συγχρόνως, υπενθύμισε πως παραμένει στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας, όντας ένας από τους 28 ποδοσφαιριστές.

«Πριν δέκα μέρες θέλοντας να εκφράσει το θέμα του στον κ. Πανόπουλο, στον κ. Παπαδημητρίου, στον κ. Κασναφέρη και σ' εμένα, μας έθεσε το οικογενειακό του πρόβλημα με την σύζυγό του που είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση και θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία» τόνισε αρχικά ο Σάκης Τσιώλης και πρόσθεσε:

«Όταν υπογράφει ένας επαγγελματίας παίκτης, υπογράφει μαζί με τον μάνατζέρ του και πρέπει να τιμήσει το συμβόλαιό του. Δεν υπογράφει με την γυναίκα του και την οικογένειά του. Ο παίκτης επέμεινε στην στάση του με την ομάδα και τον κ. Πανόπουλο να του προσφέρουν τέσσερις λύσεις.

Α) Να βρει ομάδα που θα τον διευκολύνει για να πάει στο μέρος που θέλει.


Β) Να τον δώσει δανεικό


Γ) Να καθίσει μέχρι τον Δεκέμβριο και με καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει την μεταγραφή και η 4η λύση - που είχε να κάνει και με τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη – να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας, μην αγωνίζεται και να πληρώνεται αρκεί να είναι επαγγελματίας.


Ο Κάλβο παραμένει στο ρόστερ της ομάδας και είναι ένας από τους 28 ποδοσφαιριστές του ρόστερ.
 

Τοποθέτηση (και) από Κασναφέρη
 

Αξίζει να σημειωθεί πως επί του θέματος Κάλβο υπήρξε παρέμβαση και από τον Γιώργο Κασναφέρη: «ο ποδοσφαιριστής Κάλβο ανήκει στο δυναμικό της Ξάνθης. Είναι στους 28 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που η SKODA Ξάνθη τιμά και σέβεται πληρώνοντας το συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: