Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Προαγωγή για τον 18χρονο Γιώργου στην Καλλονή

Εκτός από μεταγραφές «παίζουν» και προαγωγές νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα το φετινό καλοκαίρι στην Καλλονή. 

Οπως ανακοίνωσε η νησιώτικη ομάδα την Πέμπτη (21/8) ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Γιώργου, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, μπαίνοντας στο κλαμπ των επαγγελματιών.

«Ο Γιάννης Γιώργου υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 18χρονος Ροδίτης εντάχθηκε πέρσι στις τάξεις της Κ20 της Καλλονής και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις... » αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: 

«Στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας δοκιμάστηκε στη μεγάλη ομάδα ακολουθώντας μάλιστα και το βασικό στάδιο στην Ιταλία. Ο Γιάννης Ματζουράκης έδωσε το πράσινο φως για την ένταξή του στο φετινό ρόστερ και ο νεαρός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
 

Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1996. Με καταγωγή από το χωριό Αφάντου της Ρόδου, ο μέσος επιθετικός Γιάννης Γιώργου ήρθε στην U20 την περίοδο 2013-2014 και φιλοδοξία του είναι να καταφέρει να αγωνιστεί στο μέλλον στο Μουντιάλ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Βιώνοντας το ποδόσφαιρο ως στάση ζωής και μέσο για να περνάει καλά, δηλώνει ότι το ντεπούτο του με την U20 της Καλλονής στην Superleague ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε. 

Εχει παίξει στην ΑΕΡΑ Αφάντου (Α΄ Τοπικό), ενώ δοκιμαστικά περάσματα έκανε από Ολυμπιακό, Πανιώνιο και την ισπανική Βαγιαδολίδ».

Δανεικός ο Ευαγγελιδάκης στον Φωκικό
 

Με φύλλο πορείας για «αγροτικό» στην Αμφισσα και τον Φωκικό πηγαίνει ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης, όπως ανακοίνωσε η Καλλονή την Πέμπτη (21/8).

Δεν υπάρχουν σχόλια: