Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο (!) «κλότσησε» ο («ΠΑΟΚ είσαι») Αθανασιάδης!

Η «σημαία» παρέμεινε στον ιστό της! Μπορεί γύρω από την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη να παίχτηκε ένα άγριο θρίλερ που παίζει σοβαρά να ζήλευε ακόμη και ο μετρ του είδους Αλφρεντ Χίτσκοκ, ωστόσο η «ταινία» είχε happy end!

Ο 26χρονος επιθετικός παραμένει κάτοικος Τούμπας μέχρι του 2018 κι έχοντας... κλοτσήσει νωρίτερα στα νερά του Θερμαϊκού ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ (!) που ήρθε συστημένο στα χέρια του από την γειτονική Τουρκία. ΠΑΟΚ είσαι!
 

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Περί τα τέλη Ιουλίου και ενώ είχε ήδη ανοίξει το γαϊτανάκι των συζητήσεων (έστω και περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο, παρά επί της ουσίας) μεταξύ του Κλάους και του ΠΑΟΚ για την επέκταση του προηγούμενου συμβολαίου του (έληγε τον Ιούνιο του 2015) ο διεθνής ποδοσφαιριστής έγινε αποδέκτης μιας άκρως δελεαστικής πρότασης... made in Turkey.

Για την ιστορία της υπόθεσης να σημειώσουμε σχετικά με το τάιμινγκ της πρότασης, πως «έσκασε» στο γραμματοκιβώτιο του Ελληνα άσου, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία όπου έλαβε χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, χωρίς ουδέποτε να δει φως της δημοσιότητας.

Η Μπούρσασπορ άπλωνε χρυσάφι (1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο!) στα πόδια του 26χρονου επιθετικού, στην προσπάθειά της να τον δελεάσει και να τον βάλει στη διαδικασία να σκεφτεί σοβαρά να ακολουθήσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Προύσα.
 

Μάλιστα οι γείτονες είχαν ήδη βγάλει από την «κάβα» τους και 2 εκατ. ευρώ (cash) έτοιμα να τα απλώσουν στο τραπέζι των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φτάνει προηγουμένως ο Αθανασιάδης να τους έκλεινε το μάτι και να τους άναβε το «πράσινο φως» προκειμένου να προχωρήσουν στο μεταγραφικό… παρασύνθημα. 

Ελα όμως που (δυστυχώς για την τουρκική ομάδα) δεν άναψε ποτέ το πράσινο μεταφέροντας την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του, με τον διεθνή στράικερ να υπογράφει προϊόντος του χρόνου το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και μάλιστα με 500 χιλιάρικα πιο κάτω (700.000) συγκριτικά με το 1,2 εκατ. ευρώ των Τούρκων! Μην ξαναλέμε όμως πάλι τα ίδια. ΠΑΟΚ είσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: