Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο goleador Κάμπορα «ξεσκόνισε» τον παλιό λογαριασμό! (vid)

Σύμφωνοι, γκολάρα με τα… όλα της αυτή του εκρηκτικού και «on fire» Νικολάου Ντουμίτρου, αλλά και το «ταπεινό» τέρμα που σημείωσε ο Χαβιέρ Κάμπορα στην αναμέτρηση (13/9) της Βέροιας κόντρα στην Κέρκυρα, εμπεριέχει τη δική του σημειολογική σημασία. Το «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες.

Το γκολ του «κουταβιού» (όπως είναι το προσωνύμιο του) με το οποίο η Βέροια ισοφάρισε (1-1) και ξεκίνησε την μεγάλη αντεπίθεση στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, έχει τον ιστορικό του χαρακτήρα, εκτός φυσικά από το γεγονός πως αποτελεί το παρθενικό του με τη φανέλα της Βέροιας.
 

Κι αυτό διότι το συγκεκριμένο γκολ σηματοδοτεί την επιστροφή του Κάμπορα στον πίνακα των σκόρερ της Super League, 4 χρόνια και 4 μήνες μετά το τελευταίο του γκολ με την φανέλα του Αρη στο «Classico» της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.
 

Ο πρώην επιθετικός των κιτρίνων είχε σημειώσει στις 19/5/2010 το τρίτο και νικητήριο (3-2) γκολ του Αρη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, σε ένα ματς που συν τοις άλλοις, αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού ακολούθησε το καλοκαίρι του ΄10 η μετακόμισή στη Χιλή για λογαριασμό της Κόλο Κόλο.






Μετά από 4 χρόνια και 4 μήνες, ο Κάμπορα «ξεσκόνισε» κι έβαλε ξανά μπροστά τον ελληνικό λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα. Η καταμέτρηση ξεκίνησε κι ασφαλώς, έπεται συνέχεια…!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: