Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ελληνικά και τα… παιδιά του agent Χουάν Κρουζ Ογιέρ




Βοά ο τόπος αναφορικά με τη φαρδιά - πλατιά υπογραφή του agent Χουάν Κρουζ Ογιέρ, στις μεταγραφές των Αργεντινών Χουάν Σοτέλο και Ματίας Σάντσεζ στον Λεβαδειακό. 

Οσο για τους τυχόν «άπιστους Θωμάδες» σχετικά με την μανατζερική... πατρότητα των δικαιωμάτων των δύο «Βοιωτών» ποδοσφαιριστών, μια επίσκεψη στο επίσημο σάιτ του Αργεντινού μάνατζερ (το οποίο μάλιστα παίζει και σε ελληνική εκδοχή!) ασφαλώς και θα τους πείσει περί του λόγου το αληθές.


Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».


Ο Χουάν Κρουζ Ογιέρ έχει συνδέσει το όνομά του στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη με τον Αστέρα Τρίπoλης.

Με δικό του «φύλλο πορείας» ήρθαν και εξακολουθούν να έρχονται «στρατιές» Αργεντινών ποδοσφαιριστών στην πόλη της Αρκαδίας (Νταμόντε, Καρέρα, Ουριμπάρι, Καρντόσο, Μπαρτολίνι, Λούι, Ντε Μπλάσις, Μπαστία, Φιλομένο, Μπαράλες κ.α.).
 

Παρεμπιπτόντως, ο agent Ογιέρ δεν είναι απλά ένας μάνατζερ που κάνει μεταγραφικές μπίζνες με τον Αστέρα, αλλά και κάτι...παραπάνω, δεδομένης της πολύχρονης προσωπικής και στενής φιλίας που τον συνδέει με τον εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Γιάννη Καϋμενάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του, οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να σερφάρουν στην προσωπική ιστοσελίδα του (http://www.ollerfutbol.com)  η οποία «παίζει μπάλα» σε τέσσερις γλώσσες, μεταξύ των οποίων και την ελληνική!

Προφανώς σε ένδειξη σεβασμού για το ψωμί που έχει φάει τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας ο εν λόγω ατζέντης, μέσω των μεταγραφών με χρώμα ελληνικό!

Αλήθεια ξέρετε, πολλούς ξένους μάνατζερ που να΄χουν κάνει κάτι ανάλογο…;
 

Οσο για τους new entries Αργεντινούς παίκτες του Λεβαδειακού Χουάν Σοτέλο και Ματίας Σάντσεζ; 

Αμφότεροι όπως πιστοποιούν άλλωστε και οι σχετικές φωτογραφίες βγαλμένες μέσα από το  www.ollerfutbol.com συμπεριλαμβάνονται στο πελατολόγιο του agent Ογιέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: