Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Πίτσα τρώει ο Μέσι, πίτσα τρώνε και στην Ξάνθη!

Οσοι έβλεπαν τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης να αποχωρούν από τα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης - το βράδυ του Σαββάτου (27/9) - με μια πίτσα παραμάσχαλα, υπέθεσαν πως θα επρόκειτο για έδεσμα στο πλαίσιο της «ζεστής» φιλοξενίας του Πανιωνίου. 

Κάνοντας όμως ρεπορτάζ ανακάλυψαν πως πίσω από τις πίτσες, δεν κρύβονταν οι οικοδεσπότες. Το «Marca – SL» έχει τις γαστρονομικές λεπτομέρειες.

Στην Ξάνθη έχουν καθιερώσει τη φετινή σεζόν να φεύγουν οι παίκτες με μια πίτσα από τα αποδυτήρια, έπειτα από κάθε παιχνίδι εντός ή εκτός έδρας.
 

Βλέπετε, το συγκεκριμένο γεύμα είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας, ενδείκνυται έπειτα από την κατανάλωση δυνάμεων στο πλαίσιο των αγώνων.  
 

Στην προκειμένη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης απόλαυσαν με την ησυχία τους τις πίτσες στο πούλμαν και στη διαδρομή από τη Νέα Σμύρνη προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Νέα ήθη και έθιμα στην ακριτική ομάδα, που κατά όπως φαίνεται θα συνεχιστούν και επί των ημερών του Ραζβάν Λουτσέσκου.
 

Παρεμπιπτόντως, όλα αυτά ξέρετε τι μας θυμίζουν...; Τον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα Λόρι Σάντσες ο οποίος την περασμένη σεζόν, είχε καθιερώσει μετά το τέλος κάθε αγώνα στη Ριζούπολη να παραγγέλνει πίτσες και να τις μοιράζει σε κάθε παίκτη ξεχωριστά (έπειτα από το ντους) μαζί με μια μπύρα!
 

Μια φορά μπυρίτσα στην Ξάνθη, δεν «παίζει»!

Οχι πως δεν παίζει η πίτσα και εκτός συνόρων. Προ ημερών ήρθε στο φως της δημοσιότητας η λίστα με το τι τρώνε οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά τους αγώνες, με τους «μπλαουγκράνα» να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην πίτσα.

Μέσα σε αυτούς και ο τεράστιος Λιονέλ Μέσι, που «χτυπάει» πίτσα με τυρί. Πίτσα ο Μέσι, πίτσα και η Ξάνθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: