Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η άνευρη εκκίνηση του new entry Φούντα στον Πανιώνιο

Για όσους τυχόν το΄χουν ξεχάσει να θυμίσουμε πως ο Ταξιάρχης Φούντας επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Πανιωνίου το φετινό καλοκαίρι. 

Η απουσία του (και) από την αποστολή του τελευταίου αγώνα των «κυανέρυθρων» με την Ξάνθη, ήρθε να «φωτίσει» ακόμη περισσότερο το άνευρο ξεκίνημα του 19χρονου μέσου στην πλατεία.

Ο Φούντας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο όταν το ημερολόγιο έγραφε 20 Αυγούστου.

Εκτοτε πήρε χρόνο μικρό χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη (27 λεπτά) και τον Παναθηναϊκό (14 λεπτά) εν συνεχεία έκατσε στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν εκτός αποστολής στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με Πανθρακικό και Ξάνθη. 


Ο μάξιμουμ χρόνος συμμετοχής του (62 λεπτά) μέχρι σήμερα είναι σε κυπελλικό φόντο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα την περασμένη Τετάρτη (24/9) στη Νέα Σμύρνη.


Και για όσους τυχόν σπεύσουν να πουν πως ήρθε αργά στη Νέα Σμύρνη και χρειάζεται ένα χρόνο προσαρμογής για να «ζεστάνει» την μηχανή, να θυμίσουμε πως ο γερό - Αριέλ Ιμπαγάσα που έχει τα διπλάσια χρόνια του και υπέγραψε την ίδια μέρα (20 Αυγουστου) συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, έχει γράψει συμμετοχές και στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.
 

Ισως, διότι όσα ξέρει ο Τερεζόπουλος, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: