Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Καταδρομική» επίσκεψη του Σορλέν στο Γκενκάν για τον ΠΑΟΚ!

Εναν φίλο από τα παλιά παίζει να συναντήσει ο ΠΑΟΚ στο Γκενκάν της Γαλλίας το βράδυ της Πέμπτης (2/10) στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Γκινγκάμπ. 

Ο λόγος για τον Ολιβιέ Σορλέν, άλλοτε ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - σκέφτεται σοβαρά την «καταδρομική» επίσκεψη στο γήπεδο Ρουντουρού.

Ο 35χρονος σήμερα Σορλέν ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2009, μέχρι τον Αύγουστο του 2011 γράφοντας συνολικά στο κοντέρ 58 συμμετοχές και 3 γκολ, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση ξένους που «παρέλασαν» τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα, αγωνίζεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Εβιάν.
 

Κι όχι απλά αγωνίζεται, αλλά είναι ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας, βασικό και αναντικατάστατο μέλος της και μια άκρως εμβληματική φυσιογνωμία για τον σύλλογο που συμμετέχει στο «Σαμπιονά».
 

Παρεμπιπτόντως, η Εβιάν έχει την έδρα της κοντά στα γαλλο- ελβετικά σύνορα, κάτι που επιτρέπει στον Σορλέν να΄χει την μόνιμη κατοικία του στη Γενεύη η οποία βρίσκεται σε απόσταση 25-30 χλμ.

Αν πράγματι η σκέψη γίνει πράξη και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ολοκληρώσει την «καταδρομική« επίσκεψη στο γήπεδο «Ρουντουρού» το βράδυ της Πέμπτης (2/10), τότε θα συναντηθεί ξανά με τους άλλοτε συμπαίκτες του Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κάτσε, όπως βέβαια και τον Ζήση Βρύζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: