Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Καλώς τονε κι ας άργησε! - Το ντεμπούτο του Βούκιτς και το «καμπανάκι» του Καρυπίδη!

Οταν ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς σηκώθηκε από τον πάγκο για να περάσει ως αλλαγή εντός αγωνιστικού χώρου στο κυριακάτικο (23/11) φιλικό της Βέροιας με τον Αιγινιακό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σκέφτηκαν το «καλώς τονε κι ας άργησε».

Επρεπε να γράψει το ημερολόγιο 23 Νοεμβρίου (!) για να καταφέρει ο Σέρβος φορ να πραγματοποιήσει έστω το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «βασίλισσας του βορρά» και να αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν.
 

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 15 λεπτά κόντρα στον Αιγινιακό κι αν και φάνηκε πως του λείπουν παιχνίδια και ρυθμός, εν τούτοις μετράει αντίστροφα και για το επίσημο ντεμπούτο του.
 

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Βούκιτς αγωνίστηκε και πάλι μετά από πολύ καιρό. Εκείνο που μένει να αποβάλει από το μυαλό του είναι κυρίως ο τραυματισμός του. Ελπίζω αυτό να γίνει πολύ σύντομα» τόνισε ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο.
 

Το ίδιο φυσικά ελπίζει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος όπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 25/10 έχει ήδη χτυπήσει το «καμπανάκι» του κινδύνου για τον «άκαπνο» Βούκιτς.  



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: