Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Τελειώνει» ο Τσιώλης από την Ξάνθη!

Δεν ήταν της μοίρας γραφτό να μακροημερεύσει ο Σάκης Τσιώλης στον «ηλεκτρικό» πάγκο της Ξάνθης. 

Η μέτρια εκκίνηση της ακριτικής ομάδας στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί τον Θεσσαλό προπονητή στην πόρτα της εξόδου, δεδομένου πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15/9) βρίσκεται - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» - στα γραφεία της ΠΑΕ για τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θράκης.

Οι εξελίξεις υπήρξαν ραγδαίες στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Χρήστος Πανόπουλος επικοινώνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (15/9) με τον Θεσσαλό προπονητή, απαιτώντας εξηγήσεις για το φτωχό ξεκίνημα της Ξάνθης στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Από την πλευρά του ο Τσιώλης ζήτησε χρόνο προκειμένου να «δέσουν» οι παλιοί με τους νέους παίκτες και να αποκτήσει η ομάδα την απαιτούμενη ομοιογένεια, χρόνο το οποίο δεν έδειξε πρόθυμος να του δώσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κάτι που σήμανε την αρχή του τέλους για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» κι όπως προαναφέραμε, ο Ελληνας τεχνικός βρίσκεται από νωρίς το πρωί στα γραφεία της Ξάνθης, προκειμένου να ρυθμίσει με τους διοικούντες την ακριτική ΠΑΕ όλες τις λεπτομέρειες για την διακοπή της συνεργασίας τους.
 

Οσο για τον διάδοχο του...; Δεν αποκλείεται να΄ναι ένας παλιός γνώριμος της Ξάνθης. Και το όνομα αυτού, Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: