Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκλειστική συνέντευξη του Champion FIFA Agent Κώστα Μπότου στην «ΩΡΑ των σπορ»

 Ο «ατζέντης των μεγάλων επιτυχιών» Κώστας Μπότος μεγαλουργεί στην Αφρική τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδων. 

Εχοντας ξεφύγει από τα στενά όρια που καθορίζουν έναν επαγγελματία μάνατζερ του ποδοσφαίρου, πραγματοποιεί μίνι – «σαφάρι» στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία με… συνεπιβάτη την «ΩΡΑ των σπορ».
 

Ο ρεπόρτερ Κώστας Πλιάτσικας τον συνάντησε στα γραφεία της εταιρείας του στην Αθήνα για μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που θα δημοσιευτεί σε δύο μέρη (την Κυριακή 14 και Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου) στην «ΩΡΑ των σπορ» και θα σηκώσει «σκόνη» στο εγχώριο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Διαβάστε την Κυριακή (14/9) στο Α΄ΜΕΡΟΣ της συνέντευξης.

Το σχόλιο του Κώστα Μπότου για την αναγέννηση της ΑΕΚ μέσα από τις στάχτες της - μέσω των «σημαιοφόρων» Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς - αλλά κι ένα ρηξικέλευθο project σε «κιτρινόμαυρο» φόντο, που θα συζητηθεί όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός συνόρων!
 

Τι λέει για τον Τραϊνό Δέλλα, τη δουλειά που συντελείται στις ακαδημίες της Ενωσης υπό την επίβλεψη του Ακη Ζήκου, το backstage και άγνωστες πτυχές της μεταγραφής του Γιάννη Οκκά στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2003.

Διαβάστε την Δευτέρα (15/9) στο Β΄ΜΈΡΟΣ της συνέντευξης. 

Η διαδρομή του Κώστα Μπότου με την πρωταθλήτρια του Champions League Αφρικής Μαζέμπε. Η «μεταγραφή» του από την Κατάνγκα στην πολιτεία της Κινσάσα, η συνεργασία  με την κεντρική κυβέρνηση του Κονγκό και τα νέα project που «τρέχει» στην «Μαύρη Ηπειρο»!
 

Το προσωπικό του «report» για τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη Αλαφούζο, Μίτσελ, Αγγελο Αναστασιάδη, Γιάννη Αναστασίου και τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Κλαούντιο Ρανιέρι.
 

Σε ποιους Ελληνες παίκτες βγάζει το… καπέλο και ποιους θεωρεί πως διαθέτουν (ή μπορούν να αποκτήσουν) το «πακέτο» προκειμένου να κάνουν σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό..
 

Ποιες είναι οι ριζοσπαστικές αλλαγές που προτείνει να συντελεστούν - σε συνεργασία με την Πολιτεία - στην «χάρτα» και γενικότερη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με γνώμονα την πρόοδο και ανάπτυξη του αθλήματος.
 

Ο Κώστας Μπότος αποκλειστικά στην «ΩΡΑ των σπορ» της Κυριακής (14/9) και της Δευτέρας (15/9).

Δεν υπάρχουν σχόλια: