Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

«Group therapy» του Σπανού στο αεροπλάνο της επιστροφής!

Τα απόνερα της άνευρης και άχρωμης εμφάνισης (και) στο Ηράκλειο, «χτυπούν» τον Ατρόμητο. 

Οι φωνές του Γιώργου Σπανού προς τους παίκτες στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ» ακούστηκαν από το «Γεντί Κουλέ» μέχρι τα… Χανιά!
 

Λίγο αργότερα στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Ηράκλειο, ο μεγαλομέτοχος της περιστεριώτικης ΠΑΕ... κατέβασε το «κουμπί» και προχώρησε - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» - σ΄ ένα μίνι group therapy εν πτήσει!

Ως γνωστόν ο Γιώργος Σπανός ακολούθησε την αποστολή στο Ηράκλειο και «γκάζωσε» άγρια τους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, με τις φωνές του να προκαλούν σεισμικές δονήσεις εντός των περιστεριώτικων τειχών!
 

Προϊόντος του χρόνου ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» είχε κάποια τετ α τετ με ποδοσφαιριστές της ομάδας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», ακόμη και μέσα στο αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Ηράκλειο στην Αθήνα, αναζητώντας τους λόγους του αγωνιστικού «ναυαγίου» του Ατρόμητου στο «Γεντί Κουλέ» και γενικότερα της κακής εκκίνησης στη φετινή σεζόν.
 

Ο Σπανός άπλωσε ασπίδα προστασίας στον Γιώργο Παράσχο και τους ποδοσφαιριστές μετά τον αποκλεισμό – σοκ από την Σαράγεβο, ωστόσο οι εμφανίσεις της ομάδας στο πρώτο καρέ των αγώνων του πρωταθλήματος, δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στις υψηλές προσδοκίες όχι μόνο τις δικές του, αλλά και του κόσμου.
 

Γι΄αυτό και τα προσεχή παιχνίδια με Ηρακλή Ψαχνών  (Κύπελλο) και Ολυμπιακό (Super League) θεωρούνται πλέον κάτι παραπάνω από κρίσιμα στη δυτική όχθη, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο στον σκληρό και απαιτητικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: