Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Like» Αγγελου στον Μίτσελ…! – Τα δημόσια συγχαρητήρια του τεχνικού του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό που «κούνησαν» την Θεσσαλονίκη και το... κρυφό report για τον Ισπανό κόουτς!











Τι ήταν να βγει φόρα παρτίδα ο Αγγελος Αναστασιάδης και με ανοιχτά μικρόφωνα και κάμερες να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.
 

Το «ωστικό κύμα» του κρότου που προκάλεσαν οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ «κούνησαν» την Θεσσαλονίκη κι αποτέλεσαν αντικείμενο συζητήσεων και σχολίων στην ποδοσφαιρική πιάτσα και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης.  

Και στην προκειμένη περίπτωση κι αυτό το νόμισμα έχει δύο... όψεις.
 

Υπάρχουν καρντάσια που παρ΄ότι δεν ήχησαν ευχάριστα στα αυτιά τους τα δημόσια συγχαρητήρια του Μακεδόνα κόουτς στον μισητό Ολυμπιακό, εν τέλει του έδωσαν «συγχωροχάρτι» λαμβάνοντας υπόψιν πως δεν επρόκειτο για μια οποιαδήποτε νίκη, αλλά μια επιτυχία που επιτεύχθηκε κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του περυσινού Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν και οπαδοί του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) οι οποίοι έχουν να λένε πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκαλεί το κοινό αίσθημα και «απαγορεύεται» να βγαίνει δημόσια από το στόμα του τεχνικού της ομάδας, όποιος κι αν είναι αυτός, όπως κι αν λέγεται.
 

Αντε όμως να αλλάξεις τα χούγια και τις συνήθειες του Αγγελου, τώρα στα προπονητικά… γεράματα. 

Σημειωτέον πως εκτός από τα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ο 61χρονος κόουτς ευχήθηκε καλή επιτυχία και στους άλλους δύο ευρωπαίους εκπροσώπους μας Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό, εν όψει των χθεσινών αναμετρήσεων τους για τους ομίλους του Europa League.
 

Μια φορά και με αφορμή το θόρυβο που προκάλεσε το «μπράβο» στον Ολυμπιακό, αναρωτιέμαι τι θα γινόταν έτσι και ο Αγγελος έμπαινε στη διαδικασία να εξωτερικεύσει (και) την καλή άποψη του για τον Μίτσελ, την οποία είναι σε θέση να γνωρίζουν άτομα που κινούνται στο στενό του περιβάλλον.
 

Να κάνω μια παρένθεση και να σας θυμίσω πως τον περασμένο Ιανουάριο σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε σε σταθμό της Θεσσαλονίκης (χωρίς να κάθεται εκείνη την περίοδο στον πάγκο κάποιας ομάδας) μεταξύ άλλων μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, κάνοντας μάλιστα και την πρόβλεψη πως θα περάσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς πάντως προϊόντος του χρόνου να πέσει μέσα στην πρόβλεψή του.
 

Από τότε, ο Αναστασιάδης χαρακτηρίζει  δουλεμένη ομάδα τον Ολυμπιακό στις ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές συζητήσεις του, κάτι το οποίο πιστώνει στον Μίτσελ, για τον οποίο μάλιστα έχει να λέει πως άντεξε την σκληρή κριτική των ΜΜΕ στο ξεκίνημά του στον Πειραιά, την εποχή οι «ερυθρόλευκοι» δεν γοήτευαν με τις εμφανίσεις τους.
 

Γενικότερα, ο βορειοελλαδίτης τεχνικός είναι της φιλοσοφίας να έρχονται στην Ελλάδα ξένοι προπονητές οι οποίοι μπορούν να παράγουν έργο και να φέρουν διακρίσεις, με τον Μίτσελ να περνάει τις… εξετάσεις! 



     Πηγή: («ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» 19/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: