Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ευρωπαίοι «κατάσκοποι» για τον Asteras Tripolis στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Οι ευρωπαϊκές νίκες εκτός από δόξα και χρήμα στις ομάδες, αν μη τι άλλο «φτιάχνουν» και τις «μετοχές» των ποδοσφαιριστών. 

Κάτι παραπάνω ασφαλώς και θα καταλάβουν στον Asteras Tripolis, κρίνοντας από τις επισκέψεις ευρωπαίων «κατασκόπων» στο παιχνίδι της Πέμπτης (2/10) με την Παρτιζάν Βελιγραδίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η καλοκαιρινή μεταγραφή του Πάμπλο Ντε Μπλάσις στην Μάιντς και πολύ περισσότερο βέβαια η πρόκριση του Αστέρα στους ομίλους του Europa League, αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως διαφήμιση εκτός συνόρων για την ομάδα της Αρκαδίας και τους ουκ ολίγους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της.

Επειτα μάλιστα και από την ισοπαλία (1-1) με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης, ολοένα και περισσότερο «εταίροι» μας εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν δια ζώσης το δεύτερο εντός έδρας αυτή τη φορά παιχνίδι του Αστέρα κόντρα στην Παρτιζάν κι έσπευσαν να κάνουν την σχετική «κράτηση».

Κάπως έτσι αναμένεται κοσμοσυρροή το βράδυ της Πέμπτης (2/10) στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όχι μόνο από τους φίλους του Αστέρα, αλλά κι από εκλεκτούς – ευρωπαίους – «κατασκόπους». Welcome and to be continued…!  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: