Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πού να δεις τι γίνεται στο Περού, Αναστασίου!





Σύμφωνοι. Αυτό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν το πρέπων. 

Δεν το αναφέρει πουθενά το σαβουάρ βιβρ του ποδοσφαίρου. Είναι όμως, παγκόσμιο και συχνό –ενίοτε κατακριτέο- φαινόμενο ο αδύναμος (στη δική μας περίπτωση στη θεωρία και όχι στην πράξη…) αντίπαλος να θέλει να κάνει καθυστερήσεις.

Ακόμα και αν ο προπονητής της ομάδας -που μπορεί κάποια στιγμή μετά την ισοφάριση του αντίπαλου σε 1-1 να έδωσε σχετική διαταγή- ζήτησε συγνώμη μετά το τέλος του αγώνα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η ομάδα του ήταν στο 1-1. 

Υπάρχει μια λογική εξήγηση, δεν έχανε 4-1, όπως έκαναν άλλοι! Όπως ακριβώς έγινε στο βόρειο Περού, στον πρώτο ημιτελικό του τοπικού Κυπέλλου.
 

Η Ντιφενσόρ Μπολιβάρ χάνει 4-1 εκτός έδρας από την Ντιφενσόρ Λα Μποκάνα, παίζει με εννιά παίκτες λόγω αποβολών και στο 82’, πέντε ποδοσφαιριστές της πέφτουν κάτω προσποιούμενοι ότι τραυματίστηκαν. 

Στην… αναμπουμπούλα πάνω, οι γηπεδούχοι κάνουν το 5-1 (το fair play είναι άγνωστη λέξη) και ο διαιτητής αναγκάζεται να διακόψει το ματς αφού απαιτούνται τουλάχιστον εφτά παίκτες σε κάθε ομάδα και στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
 

Το αξιοπερίεργο είναι υπάρχει επαναληπτικός την ερχόμενη Πέμπτη(!), άγνωστο παραμένει με ποιο σκορ έληξε ο πρώτος αγώνας καθώς και το αν θα υπάρξει δεύτερο ματς, αφού υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας της Μπολιβάρ…

Πηγή: www.e-soccer.gr





http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: