Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μοχάμεντ Γιουσούφ (Εργοτέλης) – Μπεν Μοχάμεντ (Βέροια), σημειώσατε… «Χ»




Δεν είναι απλά συμπατριώτες δεδομένου πως έλκουν την καταγωγή τους από τις Κομόρες, αλλά και πολύ καλά φιλαράκια. 

Αμφότεροι υπήρξαν συμπαίκτες στη γαλλική Βαν (2011-13) ενώ το περασμένο καλοκαίρι ο Μπεν Μοχάμεντ κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες - όπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 15 Ιουλίου - να πείσει τον Μοχάμεντ Γιουσούφ να κλείσει τα αυτιά του στης κρητικές μαντινάδες του Εργοτέλη και να στρίψει το τιμόνι προς Βέροια μεριά. 

Εν τέλει, ο Γιουσούφ χόρεψε «σούστα» και καταπλήσσει τα κρητικά (και όχι μόνο) πλήθη, δίνοντας την αφορμή στο «Marca – SL» να κάνει ένα άτυπο και μίνι συγκριτικό τεστ με το συμπατριώτη του Μπεν Μοχάμεντ από την πρώτη σεζόν του τελευταίου στη Βέροια.

Λαμβάνοντας υπόψιν το δείγμα των πρώτων έξι αγωνιστικών της Super League, ο Γιουσούφ μετράει 2 γκολ, 2 ασίστ σε 505 λεπτά συμμετοχής.
 

Οι αντίστοιχες επιδόσεις του Μπεν Μοχάμεν με τη φανέλα της Βέροιας την περασμένη σεζόν (2013-14) στην πρώτη εξάδα των αγώνων πρωταθλήματος ήταν οι εξής: 2 γκολ, 1  ασίστ και 540 λεπτά.
 

Η διαφορά τους δηλαδή είναι η μία ασίστ παραπάνω του Γιουσούφ και τα 25 λεπτά επιπλέον χρόνου που είχε στα πόδια του ο Μπεν Μοχάμεντ συγκριτικά με τον επιθετικό του Εργοτέλη. Ψιλοδιαφορές δηλαδή και συνεπώς, Μοχάμεντ Γιουσούφ – Μπεν Μοχάμεντ σημειώσατε «Χ».
 
http://ahyaluronic.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια: