Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Τετ α τετ με τον σενιόρ Μαθία! – Πόλος έλξης η άφιξη της Φιορεντίνα στην Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ


















Ποιο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος…; Καλή η επανέναρξη του πρωταθλήματος έπειτα από τρεις εβδομάδες διακοπής, ωστόσο η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη (κι όχι μόνο), κινείται από τώρα στους ρυθμούς της ευρωπαϊκής βραδιάς της ερχόμενης Πέμπτης (23/10).
 

  
ΠΑΟΚ Vs Φιορεντίνα, με φόντο το σεντόνι του Europa League στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης και με το «pre game» να΄χει ήδη ξεκινήσει. 

Βλέπετε, ουκ ολίγοι ποδοσφαιράνθρωποι (εντός και εκτός Θεσσαλονίκης) έχουν ήδη κάνει το κουμάντο τους, ή αν θέλετε… κράτηση για την θύρα των VIP της Τούμπας, ενώ κάποιοι ακόμη πιο δικτυωμένοι και με ισχυρά ιταλικά «κονέ», προγραμματίζουν να επισκεφτούν τα ιδιαίτερα διαμερίσματα (ξενοδοχείο) των «βιόλα» το διάστημα της παραμονής τους στην Θεσσαλονίκη.
 

Μπορεί ο κόουτς της ιταλικής ομάδας Βιτσέντσο Μοντέλα να μην διαθέτει ελληνική ατζέντα γνωριμιών, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Εδουάρδο Μαθία. 

Τον νυν τεχνικό διευθυντή της Φιορεντίνα κι άλλοτε τεχνικό σύμβουλο του Ολυμπιακού.  Θα «φρακάρει» η στήλη έτσι και κάτσουμε να θυμηθούμε τα όσα (επικολυρικά είναι η αλήθεια) είχαν γραφτεί για τον Ισπανό, αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό.
 

Μόνο και μόνο εκείνη η περιβόητη ατζέντα με τα… 35.000 τηλέφωνα (!) τα λέει όλα από μόνη της. Προϊόντος του χρόνου βεβαίως, ο σενιόρ – Μαθία πέρασε και δεν… ακούμπησε, με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά την συνεργασία του με την πειραϊκή ομάδα οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στο «διαζύγιο». 

Αλλά όπως λένε κι οι Αμερικανοί, «μην αφήσεις ποτέ μια λεπτομέρεια να σου χαλάσει μια όμορφη ιστορία»...
 

Κι επειδή κανείς δεν χάνεται σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά, πόσω μάλλον όταν κουβαλάει μαζί του μια ατζέντα με 35.000 τηλέφωνα, η Φιορεντίνα αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό του Εδουάρδο Μαθία όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.
 

Επί τη ευκαιρία λοιπόν της επερχόμενες επίσκεψης της Φιορεντίνα στην Θεσσαλονίκη, κάποιοι παλιόφιλοι του Ισπανού στα μέρη μας, σχεδιάζουν να τα πουν face to face μαζί του, φτάνει βεβαίως να ακολουθήσει την αποστολή των «βιόλα» στην συμπρωτεύουσα και να μας τιμήσει με την παρουσία του. Και σε αυτά τα ραντεβού, όλο και θα υπάρξει ρεπορταζιακό «ζουμάκι»... Αλίμονο.
 

Παρεμπιπτόντως, το σώμα των Ελλήνων ατζέντηδων (και όχι μόνο) συνηθίζει τις επισκέψεις στα ξενοδοχεία των ιταλικών ομάδων στην Θεσσαλονίκη.  

Τον Φεβρουάριο του 2012 δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να επισκεφτούν το ξενοδοχείο της Ουντινέζε με φόντο τον Θερμαϊκό και να συζητήσουν με τον αθλητικό διευθυντή Φαμπρίτσιο Λαρίνι. 


 Ασχετα αν προσγειώθηκαν κάπως απότομα, όταν άκουσαν τον Λαρίνι να ισχυρίζεται πως είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην Ουντινέζε και κατ΄επέκταση να επιβιώσουν στο «Καμπιονάτο».



 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (17/10)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: