Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ο χρόνος, γιατρεύει όλες τις… πληγές! – Η ιστορική συνάντηση και εγκάρδια συζήτηση του Γιώργου Σπανού με τον Κώστα Πηλαδάκη, στο ξενοδοχείο του Ατρόμητου στην Θεσσαλονίκη!







 Η 26η Οκτωβρίου αποτελεί την πλέον ιστορική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι η γιορτή του πολιούχου του Αγίου Δημητρίου και συνδυάζεται με την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης.

Γι΄αυτό άλλωστε τιμής ένεκεν υπάρχει η οδός «26η Οκτωβρίου» που βρίσκεται στην δυτική περιοχή της πόλης και πολύ κοντά στο λιμάνι.
 

Κι επειδή η συγκεκριμένη οδός «κουβαλάει» ως  όνομα τη δική της ιστορία, φαίνεται πως ενδείκνυται και για ιδιαίτερα σημαντικά ραντεβού σε ποδοσφαιρικό φόντο, που ενίοτε μάλιστα αποκτούν και ιστορικό χαρακτήρα.
 

Σαν κι αυτό το ραντεβού που έλαβε χώρα επί της οδού 26ης Οκτωβρίου στην συμπρωτεύουσα το βράδυ του Σαββάτου (18/10) στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Ατρομήτου (εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ) με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Σπανό και Κώστα Πηλαδάκη!
 

Η συνάντηση του μεγαλομετόχου του περιστεριώτικης ΠΑΕ με τον άλλοτε ιδιοκτήτη της Λάρισας, μπορεί να ήταν εθιμοτυπική, ωστόσο δεν παύει να εμπεριέχει και ιστορική σημασία, λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις ταραγμένες σχέσεις και τα… επεισόδια μεταξύ των δύο ανδρών στο πρόσφατο παρελθόν.
 

Τότε, που ο Πηλαδάκης κυκλοφορούσε στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με το κοστούμι του μεγαλομετόχου της Λάρισας.
 

Για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη να θυμίσουμε πως το φθινόπωρο του 2007, οι δύο παράγοντες… αρπάχτηκαν για πρώτη φορά με αφορμή ένα «αβαβά» γκολ του Λουτσιάνο από πλευράς Ατρόμητου σε παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Περιστέρι.
 

Γκολ το οποίο έκανε μπαρούτι τον Πηλαδάκη και τον οδήγησε στην παραίτηση από την αντιπροεδρία της Superleague, την στιγμή που ο Σπανός ισχυριζόταν ότι το γκολ του «Λούτσι» δεν ήταν ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στα ελληνικά γήπεδα.
 

Το καλοκαίρι του 2010, Σπανός και Πηλαδάκης διασταύρωσαν εκ νέου τα ξίφη τους, αυτή τη φορά με φόντο τις εκλογές της Superleague.  

«Ο κ. Πηλαδάκης μού είχε πει πως θα με στηρίξει και στη συνέχεια μου έβαλε τρικλοποδιά για να ικανοποιήσει τη δική του φιλοδοξία και να γίνει ξανά πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα» φώναζε τότε ο Σπανός, με τον Πηλαδάκη να ισχυρίζεται πως   είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του Ατρόμητου για την πρόθεσή του να ψηφίσει λευκό στις εκλογές.
 

Να όμως που ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές. Το βράδυ του Σαββάτου (18/10) ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»… συνέλαβε τους δύο άνδρες να΄χουν εγκάρδια κουβεντούλα στο ξενοδοχείο του Ατρόμητου στη Θεσσαλονίκη (εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ) συζητώντας πολλά και διάφορα.  
 

Ο Πηλαδάκης έλεγε για πόσο έχει αλλάξει η ζωή του και τι βάρος του έφυγε από την στιγμή που αποχώρησε από την «καψούρα» του ποδοσφαίρου.
 

Από την πλευρά του, ο Σπανός μεταξύ άλλων έβγαζε τα άγχη του και τους προβληματισμούς του αναφορικά με τον «γιαλό» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Τελικά όντως, ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!
 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (21/10)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: