Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Στη μεταγραφική ατζέντα της γαλλικής Μετς ο Ανδρέας Τάτος!

Μπορεί ο Ανδρέας Τάτος να μην καταπλήσσει τα πλήθη με τις φετινές εμφανίσεις του στον Ατρόμητο, ωστόσο στην γαλλική Μετς έχουν… κυκλώσει το όνομά του και σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την απόκτησή του!

Κι αυτό δεν είναι κάτι που προκύπτει από δικό μας ρεπορτάζ, αλλά από δημοσίευμα του σάιτ footmercato.net σύμφωνα με το οποίο ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε τους επόμενους μήνες να μετακομίσει στη Ligue 1 του γαλλικού πρωταθλήματος για λογαριασμό της Μετς!

Στο γαλλικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο παλιότερο ενδιαφέρον της ιταλικής Κιέβο Βερόνα για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή, ενώ επισημαίνεται πως η Μετς απέδειξε το περασμένο καλοκαίρι πως μπορεί να ανακαλύπτει ταλέντα από όλο τον κόσμο, αναφέροντας τον 25χρονο επιθετικό Χουάν Φάλκον από τη Βενεζουέλα και τον 28χρονος Λευκορώσο μεσοεπιθετικό Σεργκέι Κρίβετς.
 

Να θυμίσουμε πως ο Τάτος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά και πως η Μετς δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφει τις... κεραίες της σε Ελληνα ποδοσφαιριστή.
 

Το περασμένο καλοκαίρι είχε «παρελάσει» από την μεταγραφική ατζέντα της γαλλικής ομάδας το όνομα του Αντώνη Πετρόπουλου και μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής Ντομινίκ Ντ΄Ονόφριο είχε έρθει στη χώρα μας προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον υψηλόσωμο Ελληνα φορ. 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: