Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η «παρένθεση» και το καλό παράδειγμα του «κάπτεν» Ουσέρο στην Τρίπολη

Η προσωπική εμφάνιση του Σαββάτου (18/10) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναμφίβολα δεν τον κολακεύει κι αποτέλεσε αν θέλετε κι ένα είδους «καμπανάκι» για τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης Στάικο Βεργέτη εν όψει Τότεναμ. 

Ο Φερνάντο Ουσέρο (περί ου ο λόγος) άνοιξε… παρένθεση στις φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα της Αρκαδίας σε Ελλάδα και στον Μοριά, εύχονται να την κλείσει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» το βράδυ της Πέμπτης (23/10).

Ο Ισπανός μέσος και αρχηγός του Αστέρα δεν είχε κόντρα στον Παναιτωλικό την γνώριμη φρεσκάδα, ενέργεια και μαχητικότητα που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους ποιοτικότερους και πιο εγκεφαλικούς αμυντικούς μέσους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ολοι όμως οι παίκτες, ακόμη και όταν πρόκειται για τους «κάπτεν», όσο να΄ναι... δικαιολογούνται κάποια στιγμή να μην αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες τους.
 

Μια φορά στην Τρίπολη, φωτιά να πέσει να τους κάψει για τυχόν παράπονα από τον 30χρονο μέσο,, ο οποίος  αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους παίκτες του Αστέρα.

Από τους πρώτους φτάνει στην προπόνηση από τους τελευταίους φεύγει (χωρίς να βρίσκεται με το ρολόι στο χέρι σαν κάποιους άλλους περισσότερο βιαστικούς) ξοδεύοντας συν τοις άλλοις ουκ ολίγες έξτρα ώρες προπόνησης στο γυμναστήριο για την διατήρηση της… σιλουέτας του.

Αν φροντίσει οσονούπω να ξαναθυμηθεί στο Λονδίνο απέναντι στους «πετεινούς» και τον καλό του εαυτό θα΄χει στο τσεπάκι του και το «συγχωροχάρτι« για τις χαμηλές στροφές του στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. 


Οχι φυσικά πως σε διαφορετική περίπτωση, ο Βεργέτης, οι Μπακοκαϋμενάκηδες και οι Μποροβήλοι θα τον... πετάξουν για τιμωρία στα παγωμένα νερά του Τάμεση. Σοβαροί να΄μαστε! 



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: