Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Παρεάκι στην εξέδρα της Νέας Σμύρνης, οι «κομμένοι» Μητρόπουλος - Φουρλάνος

Στην εξέδρα με πολιτικά κι όχι στο χορτάρι με σορτσάκι και παπούτσια με καρφιά, κυκλοφορούσε ο Παύλος Μητρόπουλος το βράδυ της Δευτέρας (20/10) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, έχοντας για παρέα τον συμπαίκτη του στον Πανιώνιο Σπύρο Φουρλάνο και επίσης «κομμένο» από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Τώρα ποιος… παρηγορούσε ποιον, μονάχα οι δυο τους είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Ως γνωστόν ο Μητρόπουλος έπειτα από το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στην προπόνηση της Κυριακής (19/10) αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι εστάλη «συστημένος» από τον κόουτς Δημήτρη Τερεζόπουλο για απολογία στη διοίκηση.

Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (21/10) θα αποφασίσει για το ύψος της τιμωρίας του.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, δεν μιλάμε για έναν... οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, αλλά για ένα βασικό γρανάζι της «κυανέρυθρης» μηχανής, κάτι που καταδεικνύουν  και οι πέντε «γεμάτες» (90λεπτες) εμφανίσεις του στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Α και να μην ξεχνάμε επίσης, πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του με τον «μνημονιακό» Πανιώνιο, δείχνοντας έμπρακτα όχι μόνο την αφοσίωσή του στην ομάδα σε φοβερά δύσκολες εποχές, αλλά και την εμπιστοσύνη του στη νέα διοίκηση και στην δύσκολη αποστολή που ανέλαβε για την επιβίωση της ΠΑΕ.

Οσο για τον Φουρλάνο...; Οσοι περίμεναν το ντεμπούτο του στη φετινή Superleague στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λογάριαζαν χωρίς τον Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Παρ΄ότι αρχικά ο 21χρονος μέσος συμπεριλήφθηκε στους 19 παίκτες που πήρε μαζί του ο τεχνικός του Πανιωνίου, εν τούτοις λίγη ώρα πριν από την σέντρα ήταν αυτός που «κόπηκε» από την τελική 18άδα και έτσι έκανε παρέα στον Μητρόπουλο στην εξέδρα. 


Και μην ρωτήσετε ποιος… παρηγορούσε ποιον, διότι απλούστατα απάντηση δεν έχουμε.

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: