Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Μαρέσκα: «Η Γιουβέντους θα συναντήσει άλλη μια Κωνσταντινούπολη»


Ο Eντσο Μαρέσκα γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να παίζεις σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. 

Αρα μπορεί να πει την άποψή του για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και να… προειδοποιήσει για το τι θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες της Γιουβέντους, της οποίας τη φανέλα φόρεσε για τέσσερις σεζόν.

«Είναι η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα. Φωνάζουν τόσο πολύ και μπορώ να σας πω ότι είναι από τα πιο θορυβώδη γήπεδα στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους θα συναντήσει άλλη μια Κωνσταντινούπολη», δήλωσε αρχικά στο Tuttosport ο Ιταλός μέσος της Παλέρμο και πρόσθεσε.
 

«Iσως να είναι υπερβολή να επικαλούμαστε μια ιαχή που τρυπάε τα αυτιά, αλλά οι Έλληνες κάνουν τη διαφορά» και θυμήθηκε στιγμές μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού σε κάποιο ντέρμπι και το πόσος κόσμος τους περίμενε για να τους αποθεώσει και συμπλήρωσε:
 

«Οι παίκτες της Γιουβέντους είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι δεν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα (σ.σ.: τότε προς τι ο… πρόλογος;).
 

Ειδικά για κάποιον σαν τον Τέβες, που έχει παίξει στο αργεντίνικο πρωτάθλημα, όπου παίζεις με το μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια».
 

Τέλος, ο μέσος της Παλέρμο τοποθετήθηκε για τον Κώστα Μήτρογλου. «Παίξαμε μαζί, αν και το 2009-2010 ήταν διαφορετικός από ό,τι σήμερα. 

Ο Μήτρογλου που ήξερα εγώ ήταν ένα αγόρι με ικανότητες, αλλά με τη νοοτροπία νεαρού άντρα. Τα γκολ τα τελευταία χρόνια απέδειξαν ότι έχει ωριμάσει. Αν δεν είναι αυτός, θα είχα την προσοχή μου στον Αφελάι»…

Πηγή: www.e-soccer.gr




http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: