Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ο Μιλίνκοβιτς, ο Πάτσης και το αξεπέραστο «αγκάθι»!


«Παρέλασε» όντως το όνομα του… παλιόφιλου Ζόραν Μιλίνκοβιτς, από την προπονητική ατζέντα του Ανδρέα Πάτση στη Νίκη Βόλου; Οχι μόνο «παρέλασε», αλλά και κάτι παραπάνω.

Διαβάστε στην στήλη « Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ» όλες τις λεπτομέρειες του «φλερτ» και το λόγο που σκάλωσε η συνεργασία του άλλοτε τεχνικού του Αρη και της θεσσαλικής ομάδας.

Ο Ανδρέας Πάτσης δεν εξέτασε απλά την προοπτική της συνεργασίας με τον 46χρονο προπονητή, αλλά σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο σώμα των ελλήνων μανατζαρέων από agents οι οποίοι διαχρονικά διατηρούν ανοιχτό «κανάλι» με τη Σερβία και δυνατά κονέ στη γειτονική χώρα, συναντήθηκε κιόλας όχι μία, αλλά δύο φορές μαζί του! 
 

Οι δύο άνδρες έβαλαν κάτω ενώπιoς ενωπίω όλους τους όρους και παραμέτρους της κοινής πορείας τους, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να παρουσιάζεται από την πρώτη στιγμή θετικός για την επιστροφή του – μέσω της Νίκης Βόλου-  στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Σημειωτέον πως ο Σέρβος κόουτς δεν βρίσκεται στο «ράφι» αυτή την περίοδο. 

Από τον περασμένο Ιανουάριο και λίγο μετά το πρόωρο «διαζύγιο» του με τον Αρη τον Δεκέμβριο του ΄13, βρίσκεται στον πάγκο της Βόζντοβακ, η οποία δεν τα πηγαίνει καλά στο σερβικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, κρίνοντας από την 14η θέση που κατέχει στη βαθμολογία (σε σύνολο 16 ομάδων) και τους μόλις 3 βαθμούς στο ενεργητικό της.
 

Ο Μιλίνκοβιτς τα βρήκε σε όλα με τον Πάτση σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, όχι όμως και στο πρόσωπο του άμεσου συνεργάτη του και ασίσταντ κόουτς. Να το κάνουμε πιο λιανά...;
 

Ο Σέρβος προπονητής υπέδειξε στον μεγαλομέτοχο της Νίκης τον συμπατριώτη του κι άλλοτε ποδοσφαιριστή του Αρη Ζόραν Λόντσαρ για το πόστο του ασίσταντ κόουτς, όπως ακριβώς είχε συμβεί και το διάστημα της θητείας του στον Αρη.
 

Ωστόσο στο σημείο αυτό ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ «κλότσησε» κάτι που έφτανε και περίσσευε για να βάλει τέλος στις συζητήσεις τους και κατ΄επέκταση στο come back του Μιλίνκοβιτς στη χώρα μας με την προπονητική φόρμα της Νίκης Βόλου, με τον Ανδρέα Πάτση να καταλήγει – όπως έγραψε το «Marca – SL» - στην επιλογή του δικού μας Παναγιώτη Τζαναβάρα. 

Μιλίνκοβιτς - Τζαναβάρας, σημειώσατε...«2».

Δεν υπάρχουν σχόλια: