Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

«Γυάλισε» ο Μέζα στον Αναστασίου! – «Κύκλωσε» το όνομα του διεθνούς Βενεζουελάνου μέσου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού













Μπορεί να απέχουμε 2,5 μήνες από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο σε όλες τις γειτονιές της Super League, λίγο έως πολύ, έχουν ορθάνοιχτα τα αυτιά και τα μάτια τους.
 

Οχι απλά και μόνο για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να τους απασχολήσουν στο προσεχές χειμερινό παζάρι, αλλά και για παίκτες οι οποίοι χρήζουν ιδιαίτερης μελέτης και scouting report που ξεφεύγει από τα στενά χρονικά όρια των χειμερινών μεταγραφών. 
 

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες εν όψει Ιανουαρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν κυκλώνουν κι ονόματα παικτών οι οποίοι - υπό προϋποθέσεις -  θα μπορούσαν να τους απασχολήσουν από το επόμενο καλοκαίρι και μετά, έχοντας κάνει μέχρι τότε το απαραίτητο homework και βγάζοντας ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητές τους.
 

Μια τέτοια περίπτωση ακούει στο όνομα Χεσούς Μανουέλ Μέζα Μορένο του Ολυμπιακού Βόλου, με τις συστάσεις για τους μη μυημένους στα… μονοπάτια της Football League να κρίνονται απαραίτητες.
 

Ο 28χρονος (6/1/1986) διεθνής επιτελικός μέσος από τη Βενεζουέλα, ήρθε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, ρίχνοντας άγκυρα στο λιμάνι του Βόλου για λογαριασμό του τοπικού Ολυμπιακού.
 

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, «μπουσούλησε» ποδοσφαιρικά στην Εστουντιάντες ομάδα της πατρίδας του. 

Ακολούθησε η Μονάγκας και από το 2006 έως το 2008 έπαιζε στην Εστουντιάντες (26 συμμετοχές, 1 γκολ).
 

 Το 2008 μετακόμισε στη Συρία, αλλά δεν έπαιξε ποτέ με την Αλ Ιτχάντ και από το 2008 έως το 2011 φόρεσε τη φανέλα της Ζαμόρα στη Βενεζουέλα (74 συμμετοχές, 15 γκολ).

Ακολούθησε το Μεξικό και η Ατλας (4 ματς), πριν πάρει μεταγραφή για την Καράκας. Εκεί παρέμεινε δύο χρόνια, αγωνιζόμενος σε 42 παιχνίδια, ενώ σκόραρε επτά φορές. 

Κατόπιν έπαιξε στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Αλ Αραμπί (10 αγώνες, 3 γκολ) και στην Αλ Σαάμπ (11 συμμετοχές, 1 γκολ) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 

Και για να έρθουμε στο «ψητό» της ιστορίας, ο Χεσούς Μέζα - σύμφωνα με ιαματικές πηγές της στήλης από τα νερά του Παγασητικού - «γυάλισε» στον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου στο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων τον περασμένο μήνα στο ΕΑΚ Βόλου.
 

Κι από τότε, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και το τμήμα σκάουτινγκ των «πρασίνων» φροντίζουν να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του Χέσους Μέζα με την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο...
 

 
Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (19/10)
















http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: