Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Παπαδόπουλος και σειρά… παίρνει ο Γιαννακόπουλος στον Πανιώνιο

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». 

Βαθύτατα φιλοσοφημένη λαϊκή ρήση την οποία επιδιώκουν να κάνουν πράξη στον «μνημονιακό» Πανιώνιο με κεντρικό σύνθημα, «τη νουβέλ βαγκ και τα μάτια μας».
  
Τι σημαίνει αυτό...; Απλούστατα πως έπειτα από την φρεσκότατη συμφωνία με τον 24χρονο τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017, σειρά θα πάρουν κι άλλοι με πρώτο - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL»-  τον Νίκο Γιαννακόπουλο.

Το συμβόλαιο του 21χρονου κίπερ με τους «κυανέρυθρους» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και σύντομα να περιμένετε πως θα ανοίξει η κουβέντα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.  
 

Παρεμπιπτόντως, το καλό στην περίπτωση του Πανιωνίου είναι πως εκτός από τον Γιαννακόπουλο και πλην του γερό – Ιμπαγάσα, των δανεικών Φούντα (Σάλτσμπουργκ) και Κολοβού (Ολυμπιακός) και των νεαρών Σταυροαθανασόπουλου και Καλογεράκη, από κει και πέρα δεν υπάρχουν άλλα συμβόλαια που να τελειώνουν το καλοκαίρι του 2015. 


Κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου σε πολλά και διαφορετικά… μέτωπα στην πλατεία σχετικά με πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: