Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Τσιστιακόφ… καλεί Αμπέιντ! – Οι κλήσεις του ΠΑΟΚ για τον Αλγερινό άσο, μέσω του πρώην στρατηγικού συμβούλου της ΠΑΕ και παραδοσιακό φίλο του Ιβάν Σαββίδη.

 


Αν ισχύει το ρητό, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», τότε θα πρέπει να πιστέψουμε πως όντως κάτι τρέχει μεταξύ του Μεχντί Αμπέιντ και του ΠΑΟΚ, όπως γράφτηκε και κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες.
 

Δημοσιεύματα φέρνουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κινείται για την απόκτηση του Αλγερινού μεσου της Νιούκαστλ (κι άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού) εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
 

Είναι όμως πράγματι έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, επιβεβαιώνεται το κλασικό ρητό περί καπνού και φωτιάς…; 

Οι παροικούντες την Τούμπα ανεπισήμως υποβαθμίζουν το θέμα, λέγοντας πως ναι μεν ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε μια θέση («8άρι») όπου ο ΠΑΟΚ αναζητά ποιοτικές λύσεις, ωστόσο συμπληρώνουν πως δεν υπάρχει καμία ενασχόληση με την περίπτωσή του τη δεδομένη χρονική στιγμή.
 

Κάτι όμως που έρχεται να «κλοτσήσει» με τις γκαραντί πληροφορίες της στήλης, που φέρνουν πρόσωπο γνωστό και μη εξαιρετέο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, να κάνει homework για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και να συγκεντρώνει πληροφορίες, ενεργώντας για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά.
 

Και το όνομα αυτού, Γκέρμαν Τσιστιακόφ! Ναι, ο άλλοτε στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Μπορεί ο νταβάριτς Τσιστιακόφ να αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Θεσσαλονίκη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έκοψε τον δίαυλο επικοινωνίας με τον πρώην εργοδότη του Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο τους συνδέει παραδοσιακή φιλία πολλών ετών.
 

Ετσι εξηγείται άλλωστε και ο ζήλος, ή αν θέλετε το ζωηρό ενδιαφέρον του Τσιστιακόφ να κάνει κάτω από απόλυτη μυστικότητα… ρεπορτάζ για τον Αμπέιντ (ενεργοποιώντας τα αγγλικά και όχι μόνο κονέ του) και να πληροφορηθεί τι γίνεται με την περίπτωση του στην Νιούκαστλ.

Ξέρετε, σχετικά με το κατά πόσον οι «ανθρακωρύχοι» θα ήταν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν τον προσεχές Γενάρη, ανάβοντας το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
 

Παρεμπιπτόντως, ο Τσιστιακόφ παραμένει χωρίς ομάδα από την στιγμή που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως του την βάρεσε ξαφνικά να πλακώσει τα τηλέφωνα και να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Αμπέιντ, προκειμένου να «ξεσκουριάσει» από την απραξία των τελευταίων μηνών. 

Κάτι παραπάνω ασφαλώς και θα γνωρίζει, ο καλός του φίλος Ιβάν Σαββίδης. Σωστά; Σωστά.
 

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (10/10)













http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: