Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το «στοιχειωμένο» ντεμπούτο των Βούκιτς - Φουρλάνου με... φόντο το Βέροια - Πανιώνιος


Τι κοινό έχουν ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς της Βέροιας και ο Σπύρος Φουρλάνος του Πανιωνίου...; 

Αμφότεροι παραμένουν στη δυσάρεστη θέση να βλέπουν σαν... όνειρο απατηλό το ντεμπούτο τους στη φετινή Superleague.

Ούτε στοιχειωμένο να΄ταν, με τους δύο παίκτες να παρακολουθούν εξ αποστάσεως το παιχνίδι του Σαββάτου (1/11) μεταξύ των δύο ομάδων στο δημοτικό γήπεδο Βέροιας.

Μπορεί ο Βούκιτς να αποκτήθηκε από τη Βέροια στο «υστερόγραφο» των μεταγραφών (βλ. για τους ελεύθερους παίκτες) ωστόσο από τις 7 Σεπτεμβρίου όπου ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, μέχρι και σήμερα, δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.
 

Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται με «διαρκείας» στο ιατρικό δελτίο των «κυανέρυθρων» χωρίς κανείς να βάζει το χέρι του στη...φωτιά για το τάιμινγκ της επιστροφής του στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και το ντεμπούτο του με τη «βασίλισσα του βορρά». 

Μια φορά κι όπως αποκάλυψε (25/10) ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ», ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας Θεόδωρος Καρυπίδης χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου στον Ιβάν Σαββίδη στην πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί του, αναφορικά με τον άλλοτε αγαπημένο παίκτη του ομογενούς επιχειρηματίας στον ΠΑΟΚ και τις «μαύρες» σκέψεις που κάνουν στην ομάδα της Ημαθίας εν όψει Ιανουαρίου.
 

Πάμε και στον Φουρλάνο. Το κοντέρ του 21χρονου μέσου και καλοκαιρινού μεταγραφικού αποκτήματος του Πανιωνίου γράφει «μηδέν εις το πηλίκον» στα μέχρι τώρα παιχνίδια της Superleague, χωρίς ο ποδοσφαιριστής να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
 

Η πρώτη και τελευταία επίσημη συμμετοχή του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης καταγράφηκε στις 24/9 στο ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα όπου αγωνίστηκε για 56 λεπτά. 

Εκτοτε αγνοούνται τα ποδοσφαιρικά… ίχνη του και παραμένει στο «ράφι» το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα.


http://ahyaluronic.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: