Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Group therapy κι Αγιος ο Θεός στον Ατρόμητο!

Από το ένα group therapy, στο άλλο, κύλησε η εβδομάδα στον Ατρόμητο. 

A και με μια μεσοβδόμαδη διακοπή για το ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό που συνδυάστηκε με τα «γκάζια» του Σπανού, για τη νοοτροπία και την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, που έχασαν με τον ίδιο τρόπο, για δεύτερο σερί ματς, τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

  
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ψάχνει να βρει τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να... σταυρώσει νίκη μετά την όμορφη βραδιά της 27ης Σεπτεμβρίου και την «υπόκλιση» του Ολυμπιακού μέσα στο Περιστέρι.

Τα «group therapy» είχαν την τιμητική τους καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Για τα κακώς κείμενα σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι μόνο, καθώς το ντεφορμάρισμα της ομάδας και η αδυναμία της να «κλειδώσει» παιχνίδια, φαίνεται πως δεν αποτελούν την μοναδική δυσλειτουργία στη δυτική όχθη το τελευταίο διάστημα.
 

Πολλά πράγματα ενοχλούν τον Πορτογάλο τεχνικό, κάποια άλλα τους παίκτες και τη διοίκηση και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις τα group therapy κρίνονται απαραίτητα για τo αναγκαίο restart (ή αλλιώς επανεκκίνηση) την οποία θα αναζητήσει ο Ατρόμητος το απόγευμα της Κυριακής (2/11) στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: