Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Υπό έλεγχο το… μέτωπο Μιχαηλίδη! – Σημείο επαφής και νέος διακανονισμός μεταξύ του Πανιωνίου και του παλαίμαχου τερματοφύλακα.












 Τα παιχνίδια με την… φωτιά εμπεριέχουν πάντα πολλούς κινδύνους. Νόμος. Στον μνημονιακό Πανιώνιο οι εστίες είναι πολλές κι η «μάχη» με τις οικονομικές… φλόγες, συνεχής κι αδιάκοπη.
 

Ενα από τα μέτωπα που σημειώθηκε επικίνδυνη αναζοπύρωση το τελευταίο διάστημα, τέθηκε από την Παρασκευή (10/10) υπό έλεγχο. 

Η ιστορία της διαμάχης του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη με τον Πανιώνιο, είναι λίγο έως πολύ γνωστή.
 

Το καλοκαίρι του 2012 ο άλλοτε τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» αποχώρησε από την πλατεία, μαζί με το «φέσι» που εξακολουθεί να του… φοράει μέχρι και σήμερα η ΠΑΕ Πανιώνιος.
 

Από τον περασμένο Απρίλιο η ομάδα της Νέας Σμύρνης σταμάτησε να καταβάλλει τις δόσεις της διακανονισμένης οφειλής προς τον παλαίμαχο πορτιέρε, έπειτα από την αίτησή υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και την εξασφάλιση προσωρινής διαταγής προστασίας.
 

Από την πλευρά του ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, χτύπησε πολλές φορές το καμπανάκι του κινδύνου στον Πανιώνιο, ζητώντας τα δεδουλευμένα χρήματά του, μέχρι ωσότου φτάσει και ξεπεράσει τα όρια του.
 

Προ ημερών προέβη σε καταγγελία προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία δήλωσε αναρμόδια για την εκδίκασή της και παρέπεμψε την υπόθεση στην Super League.
 

Eφόσον δεν έβρισκε άκρη με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, κυκλοφόρησε πως ήταν έτοιμος να απευθυνθεί μέσω του δικηγόρου του στους αθλητικούς εισαγγελείς.
 

Εν τέλει οι παροικούντες τη Νέα Σμύρνη σταμάτησαν το παιχνίδι με την… φωτιά κι έσπευσαν να θέσουν υπό έλεγχο το μέτωπο – Μιχαηλίδη, μέσω της υπογραφής ενός νέου διακανονισμού σχετικά με τα οφειλόμενα και τον τρόπο καταβολής τους. Τι ακριβώς προβλέπει…;

Από το υπόλοιπο της οφειλής (27.500) άμεση πληρωμή 10.000 ευρώ σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό (σε τέσσερις δόσεις στους επόμενους τέσσερις μήνες) μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου της Nova, κάτι που αποτρέπει πλέον τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών ή και της αποβολής του Πανιωνίου από το πρωτάθλημα. 
 
Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (11/10)







http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: