Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

In ο Μπάκος, out o Καϋμενάκης από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»

Την όμορφη βραδιά της 18ης Σεπτεμβρίου στο «Κεμάλ Ατατούρκ», έπαιξε… μπάλα ο Γιάννης Καϋμενάκης με οικοδέσποινα την Μπεσίκτας. 

Εσχάτως, είναι η σειρά του Δημήτρη Μπάκου να κουνήσει το… σεντόνι του Europa League μακριά από την Τρίπολη. Και όχι όπου κι όπου, αλλά σε κοτζάμ «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» όπου το βράδυ της Πέμπτης (23/10) έχει ραντεβού ο Asteras Tripolis με την γηπεδούχο Τότεναμ.

Μπορεί οι ιδιοκτήτες του Αστέρα να αγαπούν παθολογικά την ομάδα της Αρκαδίας και να μην θέλουν να χάνουν παιχνίδι της, ωστόσο δεν παύει να΄ναι δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα.
 

Κάτι που σημαίνει πως δεν γίνεται να φορτώσουν στον «κόκορα» όλες τις επαγγελματικές υποθέσεις τους και να κινούνται επί μονίμου βάσεως σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς.
 

Γι΄αυτό άλλωστε και φροντίζουν να εναλλάσσονται στο «πηδάλιο» του Αστέρα, συνήθως ανά δεκαπενθήμερα. Μία ο ένας, μία ο άλλος.
 

Ετσι, μετά την παρουσία του Γιάννη Καϋμενάκη στο «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης και το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League κόντρα στην Μπεσίκτας, τώρα είναι η σειρά του Δημήτρη Μπάκου να «παίξει μπάλα» με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
 

Οσο για τον απόντα Καϋμενάκη... ; Η τεχνολογία να΄ναι καλά! 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: