Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Likes» για την Κέρκυρα...μάζεψε ο Γρηγορίου στη Ν.Σμύρνη

Μπορεί η Κέρκυρα να φάνηκε επηρεασμένη από τις τρεις εβδομάδες της διακοπής του πρωταθλήματος, κρίνοντας από την ήττα και το... κολύμπι στα ρηχά νερά της Μυτιλήνης (βλ. ήττα από την Καλλονή) ωστόσο το συνολικό πρόσημο, ήταν και παραμένει θετικό για τους Φαίακες στην πρώτη εξάδα της Superleague.

Κάτι που είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου, στην πρόσφατη επίσκεψή που πραγματοποίησε στη Νέα Σμύρνη.

  
Ο κόουτς της νησιώτικης ομάδας, μάζεψε ουκ ολίγα θετικά σχόλια από «ουδέτερους παρατηρητές» το βράδυ της Δευτέρας (20/10) στο γήπεδο του Πανιωνίου.


Οπως έγραψε το «Marca – SL» ο 41χρονος τεχνικός παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα, «σκανάροντας» κυρίως τους γηπεδούχους τους οποίους θα κληθούν ν΄αντιμετωπίσουν οι Φαίακες στις 3 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής.
 

Στο περιθώριο της αναμέτρησης ο τεχνικός της «κόμισσας» είχε πολλά και διάφορα πηγαδάκια, στα οποία περίσσευαν τα «likes» από γνωστούς, φίλους και αντιπάλους για την συνολική φετινή εικόνα και βαθμολογική συγκομιδή της Κέρκυρας. 



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: