Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Στο Καραϊσκάκη Γκατούζο – Πουλινάκης! – Το κρητικό παρεάκι παρακολούθησε live την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Γιουβέντους












Κόσμος και κοσμάκης παρέλασε το βράδυ της Τετάρτης (22/10) από τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», όπως συμβαίνει άλλωστε και σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το brand name της πρωταθλήτριας Ιταλίας Γιουβέντους, «μαγνήτισε» στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου όχι μόνο τους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, αλλά και πολλούς «ουδέτερους».
 

Ξέρετε, μάνατζερ, σκάουτ συλλόγων του εξωτερικού, μέχρι και εκπροσώπους άλλων ελληνικών ομάδων.
 

Μια φορά, ο τεχνικός του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο και ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης φρόντισαν να κάνουν τις σχετικές «κρατήσεις» και έσκασαν… μύτη παρέα στο γήπεδο,  προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης την «Μεγάλη Κυρία» κόντρα στον Ολυμπιακό.
 

Σημειωτέον πως δεν είναι η πρώτη φορά που Γκατούζο και Πουλινάκης πηγαίνουν δυο, δυο σαν τους Χιώτες σε γήπεδο για αμιγώς ψυχαγωγικούς λόγους και σε εκτός έδρας αποστολή.
 

Να θυμίσουμε πως αμφότεροι είχαν επισκεφτεί στις αρχές του μήνα το Παρίσι και παρακολούθησαν το ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό.
 

Αυτή την φορά πάντως δεν χρειάστηκε να φροντίσει την τελευταία στιγμή κάποιος από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για την είσοδό τους στο γήπεδο, όπως συνέβη με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο «Παρκ Ντε Πρενς», αφού το κρητικό δίδυμο είχε (προφανώς) κάνει εγκαίρως τα κουμάντα του.
 

Κι επειδή κοτζάμ Τζενάρο Γκατούζο είναι αυτός και να θέλει, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητος, ο Ιταλός κόουτς  έγινε αντιληπτός από κάποιους ρεπόρτερ που είχαν στηθεί έξω από την θύρα των VIP και συνομίλησε μαζί τους για λίγα δευτερόλεπτα στο πόδι, όταν οι τελευταίοι πλησίασαν προς το μέρος τους.
 

Εν συνεχεία κι αφού Γκατούζο και Πουλινάκης είδαν όμορφα και ωραία το ματσάκι, το πάθημα του «Παρκ Ντε Πρενς» τους έγινε μάθημα και πράξανε αναλόγως μετά το τέλος του αγώνα. Τι εννοούμε…;
 

Στο Παρίσι όταν τελείωσε το παιχνίδι, πάνω από 50 οπαδοί της Παρί έπεσαν πάνω στον Γκατούζο έξω από το γήπεδο για να του πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί του. 

Οι άνδρες ασφαλείας τον φυγάδευσαν μέσα στο αυτοκίνητο για να φύγει, με αποτέλεσμα να ξεχάσουν τον Μάνθο Πουλινάκη απ΄έξω, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΟΦΗ αφηγήθηκε στους ρεπόρτερ της ομάδας σε πρόσφατη συνάντησή τους.
 

Στο «Καραϊσκάκης» οι δύο «απεσταλμένοι» του ΟΦΗ φρόντισαν να περιμένουν να αποχωρήσει ο κύριος όγκος των οπαδών από τις εξέδρες και από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου («σκοτώνοντας» την ώρα τους εδώ κι εκεί) κι εν συνεχεία να αποχωρήσουν και οι ίδιοι από το γήπεδο, χωρίς λαϊκούς παροξυσμούς και απρόοπτα.


 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (24/10)











http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: