Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης στο «Marca – SL»: «Ερχονται κι άλλα γκολ με τον Εργοτέλη»






Η επιστροφή του «ασώτου υιού» Μπρούνο Χαλκιαδάκη, αποτέλεσε μια από τις μεταγραφικές εκπλήξεις του περασμένου καλοκαιριού στον Εργοτέλη. 

Η κρητική ομάδα έδωσε «συγχωροχάρτι» στον Βραζιλιάνο επιθετικό με ελληνική υπηκοότητα για την... κοπάνα του περασμένου Ιανουαρίου και εκ των αποτελεσμάτων δικαιώνεται.
 

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» μετράει 2 γκολ σε 7 ματς πρωταθλήματος, με το τελευταίο να καταγράφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (25/10) με τον Ατρόμητο, ενώ η καταμέτρηση θα΄χει και συνέχεια, σύμφωνα με όσα προανήγγειλε στο «Marca – SL» ο σκόρερ των Κρητικών στο Περιστέρι.

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο όλοι δικαιούνται μιας δεύτερης ευκαιρίας. Και από την στιγμή που ο Μπρούνο δήλωσε πραγματικά μετανιωμένος για την απερίσκεπτη κίνησή του να σηκωθεί και να φύγει τον περασμένο Ιανουάριο από το Ηράκλειο, στον Εργοτέλη αποφάσισαν να του δώσουν την λεγόμενη δεύτερη ευκαιρία.
 

Ποδοσφαιριστής που βγήκε μέσα από το «αβγό» του Εργοτέλη, θεωρείται ένα από τα αυθεντικότερα ταλέντα που έχουν ξεπηδήσει από τις ακαδημίες της κρητικής ομάδας τα τελευταία χρόνια.
 

Εκανε τις πρώτες του συμμετοχές στη Superleague τη σεζόν 2011-12 και την άνοιξη του 2012 βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Ελπίδων, ωστόσο ποδοσφαιρική μοίρα του επιφύλασσε ένα ισχυρό χτύπημα πάνω που άρχισε να «φτιάχνει» το όνομά του.
 

Σε παιχνίδι της ομάδας Νέων (Κ-20) του Εργοτέλη με την Ξάνιη στο Μαρτινέγκο τραυματίζεται σοβαρά (βλ. ρήξη χιαστών) και επιστρέφει στα γήπεδα σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, τον Μάρτιο του 2013.  

Oλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και αποτελούν μια δυσάρεστη ανάμνηση. Ο Μπρούνο (να μην τον...ματιάσουμε) παρουσιάζεται πιο ώριμος από κάθε άλλη φορά την τρέχουσα σεζόν και αποφασισμένος για μια παραγωγική σεζόν.
 

«Εχω σκοράρει δύο φορές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, κάτι που σίγουρα με χαροποιεί. Σίγουρα όμως δεν σταματάω εδώ. Γεροί να΄μαστε και μέσα από την σκληρή δουλειά, θα έρθουν κι άλλα γκολ …» τόνισε ο νεαρός άσος του Εργοτέλη στο «Marca – SL» στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου  στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μεταξύ μας αν κρίνουμε από την «γυαλάδα» στο μάτι του, όντως να περιμένουμε πως θα συνεχιστεί η καταμέτρηση των γκολ. Keep walking…! 


http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: