Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Συστήθηκε κι ήρθε για να μείνει ο Παμλίδης στη Superleague

Δεν συστήθηκε μέσω των… κλασικών τρόπων στο κοινό της Superleauge, δηλαδή με κάποιο θεαματικό γκολ ή μια τρομερή ασίστ σε συμπαίκτη του.
 

Ο 21χρονος rookie στη μεγάλη κατηγορία Γιώργος Παμλίδης, είδε το όνομά του να κάνει τον γύρο της Ελλάδας, ελέω του ανεπανάληπτου τετ α τετ που πέταξε στα... νερά του κρητικού πελάγους στο 65΄του αγώνα με τον Ολυμπιακό και με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Εργοτέλη.

Γεννημένος στις 13/11/1993 ο Κατερινιώτης επιθετικός προέρχεται από τον Θερμαϊκό Κορινού και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με τη φανέλα του οποίου είχε στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής 12 γκολ σε 27 παιχνίδια.
 

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σταύρος Λαμπράκης αν και εκ φύσεως δεν... τρελαίνεται με τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές, «ψήθηκε» προκειμένου να περάσει ο 20χρονος ποδοσφαιριστής από το «μικροσκόπιο» του τότε τεχνικού της κρητικής ομάδας Χουάν Φεράντο.
 

Προϊόντος του χρόνου, ο Παμλίδης βρέθηκε να ακολουθεί την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» στην Κύπρο για την σειρά των φιλικών αγώνων προετοιμασίας στο νησί και να κάνει «κλικ» με τις εμφανίσεις του. 

Μετά την επιστροφή στο Ηράκλειο τον περίμενε στα γραφεία της ΠΑΕ ένα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Εργοτέλη και μια μόνιμη θέση στο ρόστερ του συλλόγου.
 

Επειτα από τις δύο φτωχές (από πλευράς χρόνου) συμμετοχές στα παιχνίδια με Πανιώνιο (7 λεπτά) και Καλλονή (17 λεπτά) πήρε το πρώτο «γεμάτο» 90λεπτο στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, χάνοντας όπως προαναφέραμε μια τρομερή ευκαιρία για το πρώτο του γκολ στη Superleague που θα «μελαγχολεί» για πολύ καιρό τον Εργοτέλη και τον ίδιο.
 

Μια φορά, ο new entry Γιώργος Παμλίδης συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό της μεγάλης κατηγορίας και ως είθισται να λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις, ήρθε για να μείνει!

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: