Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Γρηγορίου Vs Τζαναβάρας, σημειώσατε «1»!

Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα εκτός από τη «μάχη» στο χορτάρι, υπάρχει και το «μπρα ντε φερ» των πάγκων, που πάντα παίζει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη ενός παιχνιδιού. 

Η προϊστορία σαφώς και δεν παίζει μπάλα, αλλά παραδοσιακά έρχεται να προσθέσεις τις δικές της πινελιές στο κάδρο του εκάστοτου pre game και λαμβάνοντας την υπόψιν στην προκειμένη περίπτωση, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα πάει με «αέρα» υπεροχής στο κυριακάτικο (2/11) ραντεβού (Νίκη Βόλου Vs Κέρκυρα) με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στο Πανθεσσαλικό. 

Το «Marca – SL» ρίχνει το «παρασύνθημα» και εξηγεί το γιατί…

Οι δύο τεχνικοί έχουν διασταυρώσει πέντε φορές (και ουδέποτε σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας) μέχρι τώρα τα ξίφη τους, με τον τεχνικό της Κέρκυρας Μιχάλη Γρηγορίου να υπερτερεί οριακά στις μεταξύ τους νίκες, μετρώντας τρεις έναντι δύο του προπονητή της Νίκης Βόλου Παναγιώτη Τζαναβάρα.
 

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι προπονητικό δρόμοι τους, ήταν στις 4/2/2009 με την Παναχαϊκή του Τζαναβάρα να κάνει «πάρτι» (3-0) απέναντι στην Κόρινθο του Γρηγορίου για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
 

Ο νυν τεχνικός των Φαιάκων πήρε το… αίμα του πίσω ως κόουτς του Εθνικού στην επόμενη «μάχη» τους σε επίπεδο Β΄Εθνικής, πληγώνοντας τον Τζαναβάρα (στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρόδου) με την πειραϊκή ομάδα να επικρατεί 2-0 σε ματς που διεξήχθη στις 27/11/2009.
 

Ακολούθησε νέα νίκη του Γρηγορίου ως τεχνικός του Πανσερραϊκού στα Μέγαρα κόντρα στον Βύζαντα του Τζαναβάρα, με την σερραϊκή ομάδα να κερδίζει 1-0 στις 20/5/2012.
 

Ο Τζαναβάρας διπλασίασε τις νίκες του στη μίνι προϊστορία των αγώνων του με τις ομάδες του Γρηγορίου, ως τεχνικός της Δόξας Δράμας στις 24/2/2013, φεύγοντας με το «διπλό» (1-0) από τις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.
 

Τέλος, στο τελευταίο ραντεβού με τις νυν ομάδες των δύο προπονητών την περασμένη σεζόν τέτοια εποχή και συγκεκριμένα στις 13/10/2013, η Κέρκυρα λύγισε 1-0 τη Νίκη Βόλου στο νησί των Φαιάκων.
 

Η έκτη πράξη του Τζαναβάρας Vs Γρηγορίου την Κυριακή (2/11) στο Πανθεσσαλικό.   


http://ahyaluronic.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: