Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το εξαιρετικά αφιερωμένο πανό στον «Super Hoggy» της Καλλονής!

Φανταστική χαρακτήρισε ο Αντριου Χογκ – απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω του σάιτ της Superleague - την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Καλλονής στα εντός έδρας παιχνίδια στη Μυτιλήνη. 

Μια φορά εξαιρετικά αφιερωμένo πανό που να φέρει το όνομά του, δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή του στις εξέδρες στον «Ταρλά». Τι πράγμα...; Καλομελέτα κι έρχεται...;

«Μετά το ματς με την Κέρκυρα ρώτησα τη σύζυγό μου ποια ατμόσφαιρα της φάνηκε καλύτερη, εκείνη που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Καλλονής ή εκείνη στο ματς που παίξαμε με την εθνική Μάλτας με αντίπαλο την Ιταλία, μπροστά σε 18.000 θεατές. 

Μου είπε "σήμερα ήταν καλύτερα" και συμφώνησα. Εντός ή εκτός έδρας, οι φίλαθλοί μας γεμίζουν με δύναμη κι αυτό φαίνεται και στην απόδοσή μας. Στον Ταρλά ειδικά η ατμόσφαιρα είναι φανταστική» τόνισε ο διεθνής Μαλτέζος τερματοφύλακας, που όπως αντιλαμβάνεστε απολαμβάνει το δεύτερο χρόνο της θητείας του στη νησιώτικη ομάδα.
 

Και επειδή σε κάθε πάρτι στη Μυτιλήνη όλο και κάτι καινούργιο event θα εμφανίζεται, μην το αποκλείετε προϊόντος του χρόνου να εμφανιστεί και κάποιο πανό σαν κι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία από την εποχή που ο 29χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην Βαλέτα κι αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.  Super Hoggy και στη Μυτιλήνη!

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: