Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο Ντιόγκο, η Κέρκυρα και η μεταγραφική… αγγελία!

«Ζητείται αριστερό μπακ για επαρχιακή ομάδα της Superleague, με… θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας». 

Η απρόσμενη- πρόωρη λύση της συνεργασίας με τον Πέτρο Κανακούδη, έχει αφήσει την Κέρκυρα με μοναδικό- έμπειρο - καθαρόαιμο αριστερό μπακ τον Ζορντάο Ντιόγκο.

Και τώρα που ο Πορτογάλος αμυντικός έπεσε... κάτω από την ίωση που θέρισε την «κόμισσα» οι Φαίακες καλούνται να βρουν λύσεις εκ των έσω εν όψει του κυριακάτικου (30/11) αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Μια φορά, η μεταγραφική… αγγελία που διαβάσετε πιο πάνω έχει φύγει προς τα εκεί που πρέπει και ήδη – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL»- τσεκάρονται διάφορα βιογραφικά από το μεταγραφικό επιτελείο της νησιώτικης ομάδας.

Οσο για τον αριστερό μπακ στην ενδεκάδα της Κέρκυρας σε περίπτωση που «κλειδώσει» η απουσία του Ντιόγκο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; 


Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο νεαρός Νίκος Κρητικός, ο οποίος άλλωστε είναι και ο μοναδικός διαθέσιμος αριστεροπόδαρος αμυντικογενής ποδοσφαιριστής στο ρόστερ.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μετράει την τρέχουσα σεζόν δύο «γεμάτες» (βλ. 90λεπτες) συμμετοχές στο Κύπελλο και 15 λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 21 Σεπτεμβρίου.




http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: