Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«Αυτογκόλ» της «O Jogo» με τον «Ξανθιώτη» Ρούντι!

Με μια μικρή καθυστέρηση δημοσιεύτηκε - προφανώς - η συνέντευξη του Ρούντι της Ξάνθης στην ηλεκτρονική έκδοση της «O Jogo». 

Και το λέμε αυτό, διότι απλούστατα την ημέρα (26/11) όπου οι Πορτογάλοι ανέβασαν τις δηλώσεις του Ανγκολέζου μεσοεπιθετικού, μέσω των οποίων εξέφραζε τον προβληματισμό του για τη διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής μέσα στις γιορτές, η Superleague είχε ήδη αποσύρει την σκέψη για Χριστούγεννα στα γήπεδα! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες.

«Λέγεται πως δεν θα έχουμε διακοπές τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε να μπορέσει να βγει το χρονοδιάγραμμα του πρωταθλήματος μετά την τελευταία διακοπή. 

Αν συμβεί αυτό θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά είμαι προετοιμασμένος και για αυτό το ενδεχόμενο...» τόνισε ο 25χρονος μέσος «διαφημίζοντας» εν συνεχεία στους Πορτογάλους, τα όσα συμβαίνουν στον… θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο(σ.σ. επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο). Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο και στον αθλητικό. 


Ελπίζω οι δράστες να συλληφθούν και να πληρώσουν γι΄αυτό τη ζημιά που έκαναν».

Από κει και πέρα ο Ρούντι υποστήριξε πως στόχος του είναι να γίνει ένας σημαντικός παίκτης για την Ξάνθη. «Σκοπεύω να επικεντρωθώ σε αυτή την πρόκληση και να αποδείξω ότι η ποιότητά μου μπορεί να βοηθήσει την Ξάνθη να πετύχει τους στόχους της».  



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: