Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πλήρης επιβεβαίωση του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» για τη συνεργασία Παναθηναϊκού - Αϊντχόφεν!



Το ημερολόγιο έγραφε 26 Οκτωβρίου, όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυπτε στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» την «ζεστή» προοπτική συνεργασίας του Παναθηναϊκού με ολλανδική ομάδα.

Τις δύο τελευταίες ημέρες, κάνει «παρέλαση» στα ΜΜΕ η συνεργασία των «πρασίνων» με την Αϊντχόφεν σε επίπεδο ακαδημιών, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το αποκλειστικό ρεπορτάζ.


Η πρώτη κουβέντα μεταξύ της PSV και του «τριφυλλιού» (ή ακόμη καλύτερα του Τάκη Φύσσα με τον Γιόνας Κόλκα) έγινε στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων επί ολλανδικού εδάφους στις 23 Οκτωβρίου.
 

Ας θυμηθούμε τι έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» τρεις ημέρες αργότερα (26/10):

«Θερμούς υποστηρικτές έχει το ολλανδικό μοντέλο εντός των τειχών του Παναθηναϊκού, με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον τεχνικό των «πρασίνων» Γιάννης Αναστασίου, που όπως έχει δηλώσει και ο τεχνικός των «οράνιε» Γκους Χίντινκ, "αν και Ελληνας, έχει ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία".

Εσχάτως, στο «τριφύλλι» έπεσε στο τραπέζι η προοπτική της συνεργασίας με μία μεγάλη ολλανδική ομάδα, μέσω της οποίας θα υπάρξουν μεταγραφικά οφέλη… made in Holland.

Σε πρώιμο στάδιο οι συζητήσεις, αλλά μην το αποκλείουμε να «τρέξει» κι αυτό το project».
 

Αυτά έγραφε επί λέξει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 26/10 και την Πέμπτη (6/11) ουσιαστικά επισημοποιήθηκε η συνεργασία Παναθηναϊκού – Αϊντχόφεν. Με ποιον τρόπο;

Με την επίσκεψη του προπονητή των ακαδημιών της ολλανδικής ομάδας Γιόνας Κόλκα στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» στο Κορωπί (παρουσία όλων των τεχνικών της ακαδημίας του «τριφυλλιού») και την παρουσίαση του πρότζεκτ που ακολουθεί η PSV στα φυτώρια της.
 

Και κάτι τελευταίο. Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ τον πρώτο λόγο έχει η τεχνογνωσία των Ολλανδών στα τμήματα υποδομής, ωστόσο σύντομα θα προκύψουν και μεταγραφικά οφέλη για τον Παναθηναϊκό.  Ε- ε - έρχονται...!


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: