Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Νέες αφίξεις από Ολλανδία και Βέλγιο για τον Βελλίδη του ΠΑΣ Γιάννινα!

Μπορεί η εξαιρετική φετινή σεζόν του Μάρκου Βελλίδη να μην έχει συγκινήσει (τουλάχιστον επί του παρόντος ) τον Κλαούντιο Ρανιέρι, κάτι που κυκλοφορεί ως παράπονο στα Γιάννενα, ωστόσο, ο 27χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ κέντρισε το ενδιαφέρον και προσελκύει νέους ξένους επισκέπτες στα μέρη μας.

Το «Marca – SL» έχει λεπτομέρειες...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βελλίδης… προσφέρει μεροκάματα στους σκάουτ ξένων ομάδων. 

Την περασμένη σεζόν η Σαμπντόρια κι άλλες ιταλικές ομάδες, παρακολουθούσαν τα έργα και τις ημέρες του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα γάντια του ΠΑΣ Γιάννινα.
 

Οι τελευταίες αφίξεις στη χώρα μας για λογαριασμό του πορτιέρε του «Αγιαξ», δεν προέρχονται από την γειτονική χώρα, αλλά από την Ολλανδία και το Βέλγιο!
 

Απεσταλμένοι ομάδων από τις συγκεκριμένες χώρες έχουν παρακολουθήσει σε τρία φετινά παιχνίδια τον Βελλίδη, με το τελευταίο εξ αυτών να΄ναι το Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα (20/10) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, χωρίς φυσικά να διαφημίσουν προς τα έξω το scouting report. Η σιωπή είναι χρυσός.   
 

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Βελλίδη με τον ΠΑΣ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, έξι μήνες πριν από την λήξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ. 

Αν και μέχρι τότε, μην το αποκλείεται να υπάρξουν και εγχώριοι «μνηστήρες»…

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: