Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιάννου, η «πελατεία» και η Πόρτσμουθ!

Το συμβόλαιο του Απόστολου Γιάννου λήγει το καλοκαίρι και στη Νέα Σμύρνη, έχουν ήδη σηκώσει μανίκια επιδιώκοντας την πρόωρη ανανέωσή του. 

Βλέπετε, με κάτι τέτοιες «λεπτές» υποθέσεις, δεν είναι να παίζει κανείς και να τρέχει την τελευταία στιγμή. 

Ο 24χρονος επιθετικός του Πανιωνίου διανύει μια παραγωγική σεζόν (με 4 γκολ γραμμένα στο κοντέρ μέχρι τώρα) και δεν θέλει και πολύ να πλακώσει «πελατεία» ακόμη και από το εξωτερικό, όπως συνέβη - «made in England» - το φθινόπωρο του 2011

Τότε, που το «καγκουρό» είχε μείνει ελεύθερο από την Καβάλα (λόγω της αποβολής των «αργοναυτών» από τις επαγγελματικές κατηγορίες) κι αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Λίγο πριν από την μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, είχε βρεθεί να συζητάει με την Πόρτσμουθ, χωρίς όμως να προχωρήσουν όσο θα έπρεπε οι συζητήσεις με την αγγλική ομάδα προκειμένου να μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στο Νησί.
 

«Επειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και τον υποβιβασμό της Καβάλας στην Δ΄Εθνική, θα εξετάσω όλες τις προτάσεις και κατόπιν θα αποφασίσω. 

Πρόσφατα ενημερώθηκα από τον μάνατζερ μου για το ενδιαφέρον της Πόρτσμουθ…» δήλωνε ο Γιάννου τον Σεπτέμβριο του 2011, αναφορικά με την ανοιχτή γραμμή με τους «Πομπέις» και λίγες ημέρες αργότεα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη υπογράφοντας συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: