Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ελβετική ομάδα ψάχνει ο Πέτριτς! – Τις βαλίτσες για την αποχώρηση από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ετοιμάζει ο Κροάτης επιθετικός












Αμοιβαία τα αισθήματα (κι οι διαθέσεις) στο «γάμο» του Μλάντεν Πέτριτς με τον Παναθηναϊκό. 

Αν στο «τριφύλλι» νιώθουν απογοητευμένοι από τα έργα και τις ημέρες του Κροάτη επιθετικού κι έχουν αρχίσει να σκέφτονται από τώρα (επτά μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου) το επερχόμενο «διαζύγιο», το ίδιο ακριβώς ισχύει κι από την πλευρά του 33χρονου ποδοσφαιριστή.
 

Aλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βρήκε ο Πέτριτς, όταν τον Γενάρη του 2014 άφηνε την χλιδή της Premier League, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την Γουέστ Χαμ και ερχόταν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα του ΔΝΤ για λογαριασμό του μνημονιακού Παναθηναϊκού, επηρεασμένος σε σημαντικό βαθμό από την Ελληνίδα σύζυγό του Δέσποινα.
 

Ο Κροάτης με το πλούσιο βιογραφικό, δεν κατάφερε επ΄ουδενί να κάνει την διαφορά στους «πράσινους» και κινείται σταθερά και απαρέγκλιτα στην… σκιά του «on fire» Μάρκους Μπεργκ, ακόμη και το διάστημα όπου ο Σουηδός φορ απουσίαζε (λόγω του γνωστού τραυματισμού) από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.
 

Τα μόλις 2 γκολ σε 24 παιχνίδια από τον περασμένο Γενάρη μέχρι σήμερα, είναι αριθμοί που… μιλούν από μόνοι τους και στην προκειμένη περίπτωση λένε την αλήθεια.
 

Ακόμη και η ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρόσφατο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, κατέληξε… άπατη στα νερά της θάλασσας του Πειραιά.
 

Οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει να μετράνε αντίστροφα για την λήξη του συμβολαίου τους που θα σημάνει και το μεταξύ τους game over. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες  της στήλης, ο Πέτριτς έχει ήδη αρχίσει (διακριτικά) να «σκανάρει» την ελβετική αγορά και κάνει μια πρώτη έρευνα με χρονικό ορίζοντα το ερχόμενο καλοκαίρι.
 

Εκτός πάλι κι αν ο Αη – Βασίλης του φέρει κάποιο σπέσιαλ πρωτοχρονιάτικο – μεταγραφικό- δώρο («made in Switzerland»)  ανήμερα της πρώτης ημέρας του νέου χρόνου, αλλά και της επετείου των γενεθλίων του (1/1/1981).
 

Μετά την ελληνική εμπειρία, επιθυμία τόσο δική του όσο και της συντρόφου του είναι η επιστροφή τους στην χώρα της σοκολάτας και των ρολογιών, απ΄όπου αποχώρησαν το καλοκαίρι του 2007, προκειμένου ο Κροάτης στράικερ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ, κλείνοντας τότε το κεφάλαιο της συνεργασίας με την Βασιλεία.
 

Σημειωτέον, πως το ζεύγος Πέτριτς διατηρεί από την άνοιξη του 2013 μαγαζί στην Ελβετία, το οποίο η Δέσποινα ποτέ δεν έπαψε να θέλει να αναλάβει «επ΄ώμου» κάτι που δεν κατάφερε τα δύο τελευταία χρόνια. Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά.


 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»- «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (31/10)

















http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: